Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в сайта

Приготвяне на домашен кефирПриготвяне на домашен кефир
27 Ноем.
Това са тънкостите в приготвянето на домашен кефир....
Приготвяне на домашно ГХИПриготвяне на домашно ГХИ
21 Окт.
През цялото време трябва да се стои над котлона, защото пяната, която се появява, ако не се махне, пада на дъното и започва да загаря....
Амарето сауърАмарето сауър
08 Юли
Смесете Ликьора Амарето с лимоновия сок и захарния сироп в шейкър с лед и разбийте. Излейте коктейла в чаша с още 1-2 кубчета лед и декорирайте с портокалова кора и черешка по желание....
СауърСауър
11 Март
Приготвяне на Сауър Коктейлът се забърква за не повече от 5 минути с шейкър....
Приготвяне на плодови винаПриготвяне на плодови вина
10 Май
1
Приготвя се като ябълковото вино....
Приготвяне на домашни бонбониПриготвяне на домашни бонбони
24 Април
Приготвени по този начин, бонбоните могат да се съхраняват до 2 дни, но ако искате да ги запазите за по-дълго, първо ги потопете в течен шоколад и след това в какао на прах....
Приготвяне на домашни пастетиПриготвяне на домашни пастети
23 Април
1
За да си го приготвите са ви необходими: Пастет от риба тон с копър Необходими продукти: 1 бр. риба тон консерва, нахут, сол, копър, черен пипер Начин на приготвяне: Слагате всичко това в блендера и разбивате...
Приготвяне на домашни колбасиПриготвяне на домашни колбаси
14 Февр.
Освен мускулната тъкан за приготвянето на повечето месни изделия, се изисква добавянето на сланина, най-често свинска....
Приготвяне на домашен бабекПриготвяне на домашен бабек
06 Февр.
3
Вкусът на домашния бабек е много специфичен, той не може да се сравни с вкуса на бабека, който се предлага в магазините. Всеки сам може да си направи домашен бабек, но трябва да се знае, че бабекът става за около 3 месеца...
Технология на приготвяне на сорбеТехнология на приготвяне на сорбе
31 Август
Калории и хранителна стойност на сорбето Сорбетът е сладост без наличие на глутен, не съдейства за повишаване на теглото (ако не е приготвено с много захарен сироп), в същото време е от полза за тялото....
История и приготвяне на фондюИстория и приготвяне на фондю
03 Юни
1
Приготвянето на фондю е много забавно, тъй като при него участват както гостите, така и домакините....
Съвети за приготвяне на рибаСъвети за приготвяне на риба
16 Май
Индийски нюанс ще придобие рибата, ако приготвите сами суха смес от любимите ви индийски подправки и натъркате с нея рибата. Преди печене напръскайте рибата с малко зехтин....
Съвети за приготвяне на зеленчуциСъвети за приготвяне на зеленчуци
02 Април
Избягвайте да разбърквате зеленчуковите ястия, докато ги приготвяте. По-добре е да тръскате от време на време тенджерата, като плътно затворите капака й....
Съвети за приготвяне на сандвичиСъвети за приготвяне на сандвичи
18 Март
Сандвичите са едни от най-лесните за приготвяне и ефектни за сервиране ордьоври....
Приготвяне и темпериране на шоколадПриготвяне и темпериране на шоколад
07 Септ.
Тук ще намерите съвети как да си приготвите домашен шоколад, както и съвети как се темперира. Домашен шоколад Необходими продукти: 250 гр. какаово масло, 80 гр. кокосово масло, 100 гр. какао, 2.5 с.л....
Приготвяне на домашни бебешки пюретаПриготвяне на домашни бебешки пюрета
10 Август
3
Когато решите да приготвяте домашни пюрета за вашето бебе, имайте в предвид, че е добре в храната на бебето да се въвеждат нови плодове и зеленчуци, 2-3 пъти в месеца....
Приготвяне на домашни плодови сиропиПриготвяне на домашни плодови сиропи
17 Май
1
Всичко, което се приготвя между четирите стени да един дом трябва да е направено с много желание, за да се хареса на онези, за които го приготвяме....
Тънкости при приготвяне на сушиТънкости при приготвяне на суши
17 Април
1
Вкусно и апетитно суши можете да приготвите и в домашни условия....
Приготвяне на сладкиши без печенеПриготвяне на сладкиши без печене
09 Март
1
Капризен десерт, в който се слагат няколко аромата, както споменахме приготвя се дълго и се изяжда изключително бързо....
Приготвяне на домашни точени кориПриготвяне на домашни точени кори
23 Януари
3
Истина е, че отнемат доста време, за да се приготвят, но определено си заслужава. Резултатът е много по-добър – всичко приготвено с тях става по-сочно и вкусно....
Съхранение и приготвяне на кестениСъхранение и приготвяне на кестени
19 Окт.
1
Съществуват много различни технологии, по които може да бъде приготвен....
Приготвяне и подреждате на мезетаПриготвяне и подреждате на мезета
08 Окт.
Топлите мезета се сервират в съда, в който са приготвени, за да останат топли по-дълго време. Топлите съдове се слагат върху дъска, покрита с хартиена ажурна салфетка....
Тънкости при приготвяне на пържолиТънкости при приготвяне на пържоли
11 Септ.
22
Приготвянето на вкусни пържоли е цяло изкуство. За да се получат крехки, топящи се в устата пържолки, трябва да сте наясно с изкуството на приготвянето им....
Приготвяне на лекарства от билкиПриготвяне на лекарства от билки
07 Януари
При приготвяне на запарка с 1 до 3 л вода времето за нагряването трябва да се удължи до 40 минути. Прецеждането на отварите и на запарките обикновено се извършва през марля....
Грешки при приготвяне на яхнииГрешки при приготвяне на яхнии
26 Януари
3
Той не ускорява, а забавя приготвянето на храната. При силен огън водата бързо се изпарява и трябва да доливате нови и нови количества вода....