Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в сайта

Приготвяне на домашен кефирПриготвяне на домашен кефир
27 Ноем.
Това са тънкостите в приготвянето на домашен кефир....
Приготвяне на домашно ГХИПриготвяне на домашно ГХИ
21 Окт.
През цялото време трябва да се стои над котлона, защото пяната, която се появява, ако не се махне, пада на дъното и започва да загаря....
ГлювайнГлювайн
28 Ноем.
1
Поднесете чаша Глювайн още горещо с резен лимон и портокали от варенето по желание....
ГлювайнГлювайн
28 Ноем.
1
Поднесете чаша Глювайн още горещо с резен лимон и портокали от варенето по желание....
ГлювайнГлювайн
06 Дек.
Приготвяне на Глювайн Само по себе си приготвянето на греяно вино не е сложен процес, но все пак си има някои тънкости, които е хубаво да се знаят....
Ароматен глювайнАроматен глювайн
15 Дек.
Оставя се да къкри около един час на слаб огън. Може да се добави още захар на вкус. Сервира се горещо с портокалови или лимонови резенчета за украса....
Глювайн и грог не могат без бахарГлювайн и грог не могат без бахар
24 Февр.
1
Глювайн е ароматна и вкусна напитката. Тя е перфектна, когато е приготвена на основата на сухи вина, без значение дали са бели или червени....
Приготвяне на домашни колбасиПриготвяне на домашни колбаси
14 Февр.
Освен мускулната тъкан за приготвянето на повечето месни изделия, се изисква добавянето на сланина, най-често свинска....
Приготвяне на домашен бабекПриготвяне на домашен бабек
06 Февр.
3
Вкусът на домашния бабек е много специфичен, той не може да се сравни с вкуса на бабека, който се предлага в магазините. Всеки сам може да си направи домашен бабек, но трябва да се знае, че бабекът става за около 3 месеца...
Приготвяне на плодови винаПриготвяне на плодови вина
10 Май
1
Приготвя се като ябълковото вино....
Приготвяне на домашни бонбониПриготвяне на домашни бонбони
24 Април
Приготвени по този начин, бонбоните могат да се съхраняват до 2 дни, но ако искате да ги запазите за по-дълго, първо ги потопете в течен шоколад и след това в какао на прах....
Приготвяне на домашни пастетиПриготвяне на домашни пастети
23 Април
1
За да си го приготвите са ви необходими: Пастет от риба тон с копър Необходими продукти: 1 бр. риба тон консерва, нахут, сол, копър, черен пипер Начин на приготвяне: Слагате всичко това в блендера и разбивате...
Технология на приготвяне на сорбеТехнология на приготвяне на сорбе
31 Август
Калории и хранителна стойност на сорбето Сорбетът е сладост без наличие на глутен, не съдейства за повишаване на теглото (ако не е приготвено с много захарен сироп), в същото време е от полза за тялото....
Приготвяне на лекарства от билкиПриготвяне на лекарства от билки
07 Януари
При приготвяне на запарка с 1 до 3 л вода времето за нагряването трябва да се удължи до 40 минути. Прецеждането на отварите и на запарките обикновено се извършва през марля....
Съвети при приготвяне на елдаСъвети при приготвяне на елда
05 Февр.
Все по-често срещаме рецепти, приготвени с така полезната елда, или т.нар. гречка. Тук в стегнат стил, кратко, точно и ясно, ще ви представя някои основни моменти в приготвянето на елда в кулинарията....
Грешки при приготвяне на яхнииГрешки при приготвяне на яхнии
26 Януари
3
Той не ускорява, а забавя приготвянето на храната. При силен огън водата бързо се изпарява и трябва да доливате нови и нови количества вода....
Приготвяне на сладкиши без печенеПриготвяне на сладкиши без печене
09 Март
1
Капризен десерт, в който се слагат няколко аромата, както споменахме приготвя се дълго и се изяжда изключително бързо....
Приготвяне на домашни точени кориПриготвяне на домашни точени кори
23 Януари
3
Истина е, че отнемат доста време, за да се приготвят, но определено си заслужава. Резултатът е много по-добър – всичко приготвено с тях става по-сочно и вкусно....
Съхранение и приготвяне на кестениСъхранение и приготвяне на кестени
19 Окт.
1
Съществуват много различни технологии, по които може да бъде приготвен....
Приготвяне и подреждате на мезетаПриготвяне и подреждате на мезета
08 Окт.
Топлите мезета се сервират в съда, в който са приготвени, за да останат топли по-дълго време. Топлите съдове се слагат върху дъска, покрита с хартиена ажурна салфетка....
Тънкости при приготвяне на пържолиТънкости при приготвяне на пържоли
11 Септ.
22
Приготвянето на вкусни пържоли е цяло изкуство. За да се получат крехки, топящи се в устата пържолки, трябва да сте наясно с изкуството на приготвянето им....
История и приготвяне на фондюИстория и приготвяне на фондю
03 Юни
1
Приготвянето на фондю е много забавно, тъй като при него участват както гостите, така и домакините....
Съвети за приготвяне на рибаСъвети за приготвяне на риба
16 Май
Индийски нюанс ще придобие рибата, ако приготвите сами суха смес от любимите ви индийски подправки и натъркате с нея рибата. Преди печене напръскайте рибата с малко зехтин....
Съвети за приготвяне на зеленчуциСъвети за приготвяне на зеленчуци
02 Април
Избягвайте да разбърквате зеленчуковите ястия, докато ги приготвяте. По-добре е да тръскате от време на време тенджерата, като плътно затворите капака й....
Приготвяне и темпериране на шоколадПриготвяне и темпериране на шоколад
07 Септ.
Тук ще намерите съвети как да си приготвите домашен шоколад, както и съвети как се темперира. Домашен шоколад Необходими продукти: 250 гр. какаово масло, 80 гр. кокосово масло, 100 гр. какао, 2.5 с.л....