Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в сайта

Приготвяне на домашен кефирПриготвяне на домашен кефир
27 Ноем.
Това са тънкостите в приготвянето на домашен кефир....
Приготвяне на домашно ГХИПриготвяне на домашно ГХИ
21 Окт.
През цялото време трябва да се стои над котлона, защото пяната, която се появява, ако не се махне, пада на дъното и започва да загаря....
Майонезени сосове - видове и приготвянеМайонезени сосове - видове и приготвяне
21 Май
Традиционният емулгатор, който се използва при приготвяне на майонеза, е сухият яйчен жълтък. За сосовете се използва също сухо мляко, желатин, соеви белтъчни продукти, пектини и др....
Тънкости при приготвянето на топли сосовеТънкости при приготвянето на топли сосове
14 Март
Студените сосове се приготвят на базата на зеленчукови съставки, сметана, растително масло, яйца и др. Поднасят се в сосиера....
Винени сосовеВинени сосове
05 Август
Може да се добавя както в процеса на самото му приготвяне, така и след това. Има много видове винени сосове, идващи от цял свят. Те се използват за заливка както на меса и риби, така и на плодове и зеленчуци....
Приготвяне на плодови винаПриготвяне на плодови вина
10 Май
1
Приготвя се като ябълковото вино....
Приготвяне на домашни бонбониПриготвяне на домашни бонбони
24 Април
Приготвени по този начин, бонбоните могат да се съхраняват до 2 дни, но ако искате да ги запазите за по-дълго, първо ги потопете в течен шоколад и след това в какао на прах....
Приготвяне на домашни пастетиПриготвяне на домашни пастети
23 Април
1
За да си го приготвите са ви необходими: Пастет от риба тон с копър Необходими продукти: 1 бр. риба тон консерва, нахут, сол, копър, черен пипер Начин на приготвяне: Слагате всичко това в блендера и разбивате...
Приготвяне на домашни колбасиПриготвяне на домашни колбаси
14 Февр.
Освен мускулната тъкан за приготвянето на повечето месни изделия, се изисква добавянето на сланина, най-често свинска....
Приготвяне на домашен бабекПриготвяне на домашен бабек
06 Февр.
3
Вкусът на домашния бабек е много специфичен, той не може да се сравни с вкуса на бабека, който се предлага в магазините. Всеки сам може да си направи домашен бабек, но трябва да се знае, че бабекът става за около 3 месеца...
Хитринки за сгъстяване на сосовеХитринки за сгъстяване на сосове
07 Дек.
Не се безпокойте обаче, защото това не е причина да изхвърлим соса и да започнем приготвянето му отначало. Има няколко начини, с които лесно можете да сгъстите прекалено течната добавка....
Технология на приготвяне на сорбеТехнология на приготвяне на сорбе
31 Август
Калории и хранителна стойност на сорбето Сорбетът е сладост без наличие на глутен, не съдейства за повишаване на теглото (ако не е приготвено с много захарен сироп), в същото време е от полза за тялото....
Сосове за барбекюСосове за барбекю
10 Май
Освен изброените барбекю сосове, виж също как да си направиш: - барбекю сос Мемфис; - сладъл барбекю сос; - и сос Грейви....
Основни френски сосовеОсновни френски сосове
31 Януари
Той е доста лесен и бърз за приготвяне, като можем да го отнесем в групата на така наречените базови сосове....
Най-вредните сосовеНай-вредните сосове
05 Юни
Често виновникът за наддаването на тегло и здравословните проблеми не е това, което хапваме, а прекалената употреба на сосове за пици, дресинги за салати, сосове за месо и всякакви калорични дипове....
Приготвяне на сладка с дюлиПриготвяне на сладка с дюли
11 Окт.
1
Ето и рецептите: Сладко от дюли Необходими продукти: 1 кг дюли, 2 кг захар, 1 ч.л. лимонена киселина Начин на приготвяне: измивате дюлите и ги обелвате, след което ги завивате в намокрена с солена вода кърпа, за...
Приготвяне на домашни бебешки пюретаПриготвяне на домашни бебешки пюрета
10 Август
3
Когато решите да приготвяте домашни пюрета за вашето бебе, имайте в предвид, че е добре в храната на бебето да се въвеждат нови плодове и зеленчуци, 2-3 пъти в месеца....
Приготвяне на домашни плодови сиропиПриготвяне на домашни плодови сиропи
17 Май
1
Всичко, което се приготвя между четирите стени да един дом трябва да е направено с много желание, за да се хареса на онези, за които го приготвяме....
Тънкости при приготвяне на сушиТънкости при приготвяне на суши
17 Април
1
Вкусно и апетитно суши можете да приготвите и в домашни условия....
Приготвяне на сладкиши без печенеПриготвяне на сладкиши без печене
09 Март
1
Капризен десерт, в който се слагат няколко аромата, както споменахме приготвя се дълго и се изяжда изключително бързо....
Приготвяне на домашни точени кориПриготвяне на домашни точени кори
23 Януари
3
Истина е, че отнемат доста време, за да се приготвят, но определено си заслужава. Резултатът е много по-добър – всичко приготвено с тях става по-сочно и вкусно....
Съхранение и приготвяне на кестениСъхранение и приготвяне на кестени
19 Окт.
1
Съществуват много различни технологии, по които може да бъде приготвен....
Приготвяне и подреждате на мезетаПриготвяне и подреждате на мезета
08 Окт.
Топлите мезета се сервират в съда, в който са приготвени, за да останат топли по-дълго време. Топлите съдове се слагат върху дъска, покрита с хартиена ажурна салфетка....
Тънкости при приготвяне на пържолиТънкости при приготвяне на пържоли
11 Септ.
22
Приготвянето на вкусни пържоли е цяло изкуство. За да се получат крехки, топящи се в устата пържолки, трябва да сте наясно с изкуството на приготвянето им....
Тънкости при приготвяне на спанакТънкости при приготвяне на спанак
16 Април
4
От коренчетата на спанака обикновено се приготвя салата....