Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в сайта

Боядисване на яйца с желатин и мрежичкаБоядисване на яйца с желатин и мрежичка
10 Април
Боядисване на яйца с желатин и мрежичка - един много ефектен акцент на великденската трапеза....
Чийзкейк с желатин и ягодиЧийзкейк с желатин и ягоди
17 Юни
1
Сервираме чийзкейка с желатин и ягоди на следващия ден....
Крем с желатин и млякоКрем с желатин и мляко
29 Септ.
В друг съд приготвяме желатина според указанията на опаковката и го оставяме да се охлади за известно време....
Торта с желатин и вафлиТорта с желатин и вафли
24 Август
Сложете млякото и захарта в тенджера на котлона, за да кипнат. Разтворете желатина в 100 мл вода, оставете го така 10 минути и след това го прибавете към топлото мляко бъркайки. Оставете сместа да престои 2-3 часа....
Маска с желатин и въгленМаска с желатин и въглен
14 Юли
Нужно е само да поставите маската с желатин и въглен в микровълнова за 10 секунди....
Торта с желатин и вафлиТорта с желатин и вафли
24 Август
Сложете млякото и захарта в тенджера на котлона, за да кипнат. Разтворете желатина в 100 мл вода, оставете го така 10 минути и след това го прибавете към топлото мляко бъркайки. Оставете сместа да престои 2-3 часа....
Торта с желатин и бисквитиТорта с желатин и бисквити
12 Юни
1
Украсата на вашата торта с желатин и бисквити може да бъде различна. Аз направих калинки и цветя....
Торта с желатин и ягодиТорта с желатин и ягоди
23 Юни
Нашата торта с желатин и ягоди е готова....
Десерт с желатин и плодовеДесерт с желатин и плодове
30 Май
Десертът с желатин и плодове е готов....
Парфе с желатин и заквасена сметанаПарфе с желатин и заквасена сметана
11 Май
Прибираме парфето с желатин и заквасена сметана в хладилника за 24 часа и след това сервираме....
Бисквитена торта с желатин и ягодиБисквитена торта с желатин и ягоди
12 Февр.
Махаме фолиото и поднасяме бисквитена торта с желатин и ягоди....
Бисквитена Торта с Желатин и ПлодовеБисквитена Торта с Желатин и Плодове
25 Март
Нарязваме бананите и ягодите на малки парчета. Смесваме киселото мляко, захарта и ванилията. Разтваряме желатина според указанията на опаковката и го добавяме в млечната смес. Сипваме и плодовете и разбъркваме....
Орео чийзкейк с желатин и маскарпонеОрео чийзкейк с желатин и маскарпоне
15 Януари
В студена вода (около 1/2 ч.ч. или 100 мл) се сипва желатинът, за да се накисне и да набъбне. След това се втечнява на топла водна баня и се сипва в крема, като се разбърква с шпатула много добре....
Разкрасяваща маска с желатин и яйцеРазкрасяваща маска с желатин и яйце
31 Май
Разкрасяващата маска с желатин и яйце е страхотна....
Крем с желатин в кексова формаКрем с желатин в кексова форма
23 Окт.
Внимателно отделяме десерта от стените на формата и го обръщаме в чиния. Поръсваме крема с желатин в кексова форма с шоколадови пръчици, нарязваме на парчета и сервираме....
Крем с желатин и кисело млякоКрем с желатин и кисело мляко
30 Май
Кремът с желатин и кисело мляко е готов....
Крем с желатин за тортаКрем с желатин за торта
01 Март
По този начин кремът с желатин за торта ще стане по плътен. Можете да го използвате за украса на торти и тарталети....
Кулинарен пътеводител: Производство и приложение на желатинКулинарен пътеводител: Производство и приложение на желатин
05 Май
Именно при производството на сребърния бромид се използва желатин. Желатинът се използва и в козметичната индустрия, особено в производството на продукти за грижа за косата....
Маска за лице с желатин и глицеринМаска за лице с желатин и глицерин
13 Януари
За да приготвим маската от желатин и глицерин, трябва да смесим желатина в три супени лъжици неохладена вода. Към тази смес си добавяме и лъжица глицерин....
Сладолед Желато с кафеСладолед Желато с кафе
13 Август
Вашият млечен сладолед с вкус на кафе е готов!...
Боядисване на яйца с желатинБоядисване на яйца с желатин
17 Април
Потапяме всяко яйце в желатина и поставяме на решетката, отдолу нека има подходящ съд. Взимаме бои за яйца на прах с желания цвят и поръсваме отгоре....
Производство на ПроволонеПроизводство на Проволоне
11 Август
При производството му сгъстената част се нарязва на много дребно, загрява се и се разтегля, докато още е топла....
Производство на рокфорПроизводство на рокфор
04 Юли
При производството на килограм от световно известното сирене са нужни средно 4.5 литра мляко. Началото на производството е като при всяко друго сирене....
Производство на пармезанПроизводство на пармезан
10 Май
Оказва се, че пармезанът всъщност е най-известното сирене в света – производството му много внимателно се контролира от Консорциума на производителите на сиренето Parmigiano reggiano....
Производство на горгонзолаПроизводство на горгонзола
28 Ноем.
1
Производството на Горгонзолата изисква сиренето да се дупчи с цел пеницилиновата бактерия да проникне по-дълбоко. Кората на готовото сирене пък се мие със саламура....