Gotvach.bg»Статии»Ракови Заболявания
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Ракови Заболявания

Търсиш информация за Ракови Заболявания? Разгледай последните ни публикации и статии за Ракови Заболявания.
Съставка в Нутела увеличава риска от раково заболяванеСъставка в Нутела увеличава риска от раково заболяване
Още от май 2016 година Европейският орган за безопасност на храните обяви палмовото масло като потенциално канцерогенно вещество, чиято консумация може да увеличи риска от появата раково образувание....
Биохраните не намаляват риска от ракБиохраните не намаляват риска от рак
1
Похапването на биохрани не намалява опасността от ракови заболявания при дамите, сочат резултатите от ново проучване....
Жълтите и оранжеви зеленчуци предпазват от ракЖълтите и оранжеви зеленчуци предпазват от рак
Екипът от Центъра по ракови заболявания в Хавайския университет установил, че жените, които консумирали по-големи количества жълти и оранжеви зеленчуци, се оказват с по-малка вероятност да развият раково заболяване....
Продукти за превенция на ракПродукти за превенция на рак
2
Една купичка орехи на ден е достатъчна за превенция на ракови заболявания, твърдят експерти....
Връзката между ленените семена и риска от ракВръзката между ленените семена и риска от рак
Последните изследвания върху качествата на лененото семе го разкриват като хранителен продукт, който заслужава да му се обърне специално внимание заради потенциалните му способности да се бори с раковите заболявания....
Консумацията на ядки намалява смъртносттаКонсумацията на ядки намалява смъртността
Според доктор Чарлз Фъчс от Института за ракови заболявания "Чарлз Дарвин" в Бостън ежедневният прием на ядки е успял да предпази 29% от хората от смърт от сърдечносъдово заболяване и 11% - от ракова смърт....
Ползи и свойства на лещатаПолзи и свойства на лещата
Ракови заболявания Освен гореизброените вещества, лещата съдържа и селен, а селенът може да има благотворно влияние за намаляване растежа и разпространяването на раковите клетки....
Списък с храните, които ни пазят от рак!Списък с храните, които ни пазят от рак!
Специалистите са на мнение, че над 50% от раковите заболявания могат да се предотвратят с правилно хранене. За много хора идеята не е добра поради финансови причини....
Гъба Лъвска грива - характеристика и всички ползиГъба Лъвска грива - характеристика и всички ползи
Екстрактът от гъбата убива раковите клетки....
Седем причини да включите соя в менюто сиСедем причини да включите соя в менюто си
2
Те елиминират раковите клетки. Приемът на соя пази организма от много ракови заболявания, предизвикани вследствие на хормонален дисбаланс. Сред тях са рак на гърдата, матката и простата. 4....
Храни, богати на витамин В17Храни, богати на витамин В17
Амигдалин може да се счита за ефективно средство за профилактика срещу ракови заболявания, ако се приема редовно чрез изяждане на няколко горчиви ядки от типа на бадема, кайсията, прасковата....
Белият чай - известни и неизвестни фактиБелият чай - известни и неизвестни факти
/page pageПревенция на раковите заболявания Наличието на антиоксиданти прави белия чай едно от растенията, свързани с превенция на раковите заболявания....
Полуфабрикатите докарват ракПолуфабрикатите докарват рак
1
В края те стигнали до извода, че между употребата на висококалоричните продукти от бързото хранене и развитието на ракови заболявания при жените, има пряка връзка....
Значение на Линоленова мастна киселина за нашето здравеЗначение на Линоленова мастна киселина за нашето здраве
Ескимосите рядко боледуват от ракови и автоимунни заболявания....
8 впечатляващи ползи за здравето на лютите червени чушки сорт Кайен8 впечатляващи ползи за здравето на лютите червени чушки сорт Кайен
Намаляват риска от ракови заболявания – капсаицинът се счита за вещество, което може да предпази организма от тази коварна болест, предотвратявайки растежа на раковите клетки; 8....