Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в сайта

Пандишпан с черешиПандишпан с череши
06 Юни
1
Когато пандишпанът с череши изстине, поръсете с пудра захар и поднесете! Приятен апетит! Източник: Василева Д. Н.‎ от Кулинарна мрежа...
Пандишпан с млякоПандишпан с мляко
15 Окт.
Докато пандишпанът се пече, прясното мляко се обърква с кристалната захар и се кипва. Добавят се ванилиите и се разбърква добре. Охладения пандишпан се залива с горещото подсладено мляко и се нарязва на парчета....
Лимонов пандишпан с какаоЛимонов пандишпан с какао
19 Февр.
Разбиваме яйцата с бакпулвера и захарта. Добавяме останалите съставки и накрая - брашното. Печем на 180 градуса, като не загряваме предварително фурната...
Пандишпан с прясно млякоПандишпан с прясно мляко
27 Юни
Пандишпанът се оставя да изстине напълно, преди да бъде нарязан в желаните форми и залят с горещо прясно мляко, подсладено със захар и по желание ароматизирано с ванилия. Изключителен десерт!...
Какаов пандишпан с млечен кремКакаов пандишпан с млечен крем
28 Юли
1
Какаовият пандишпан с млечен крем е готов....
Какаов пандишпан с лимонов ароматКакаов пандишпан с лимонов аромат
22 Август
Какаовият пандишпан с лимонов аромат е готов....
Пандишпан с вишни и бисквитени трохиПандишпан с вишни и бисквитени трохи
26 Юни
Яйцата се разбиват със захарта. Прибавят се олиото, ванилията и прясното мляко и отново се разбърква. Брашното и бакпулверът се добавят към сместа и се бърка около 3-4 мин до хомогенизиране. В предварително намазнена...
Ягодов трайфъл с пандишпан и тофиЯгодов трайфъл с пандишпан и тофи
14 Май
8
Ползвала съм вино Порто за напояване на пандишпана....
Пандишпан с шоколад и бостънски кремПандишпан с шоколад и бостънски крем
07 Май
Пандишпанът с шоколад и бостънски крем е много вкусен....
Дупчен пандишпан с шоколадов крем и ягодиДупчен пандишпан с шоколадов крем и ягоди
12 Юни
Проверете с клечка, дали е добре изпечен пандишпанът - при изваждане на клечката не трябва да има тесто по нея....
Пухкав пандишпан за сладкиши и тортиПухкав пандишпан за сладкиши и торти
18 Март
Това се прави, за да извадите пандишпана по-лесно от тавата. Предварително затоплете фурната на 170. Може да я пуснете преди да започнете с приготвянето на пандишпана. Не включвайте вентилатор....
Рецепти за профилактика на пародонтозаРецепти за профилактика на пародонтоза
17 Януари
1
Тези няколко рецепти ще ви помогнат за профилактика, докато не е късно, пригответе си ги и бъдете здрави!...
Крушов пандишпанКрушов пандишпан
05 Март
Отделете малко от сместа за пандишпана в малка купичка и към нея прибавете канелата и разбъркайте....
Класически пандишпанКласически пандишпан
19 Май
При някои кулинарни традиции се използват основно само белтъци, а в някои рецепти се добавя и разтопено масло....
Торта пандишпанТорта пандишпан
03 Май
7
Разделяме белтъците и жълтъците. Разбиваме на пяна белтъците, след което прибавяме захарта и отново разбиваме много добре. Прибавяме жълтъците, като бъркаме в едната посока. Накрая прибавяме брашното, бакпулвера и ванилията...
Шоколадов пандишпанШоколадов пандишпан
20 Февр.
Намажете изстиналия пандишпан, гарнирайте с настърган шоколад, кокосови стърготини или сметана....
Пандишпан ВикторияПандишпан Виктория
01 Септ.
Пригответе си две тави или форми за печене с диаметър 18 см Намажете ги с олио, поръсете ги с пудра захар и брашно и изтупайте излишното. В дълбок съд смесете захарта и маслото и разбийте на пухкава, еднородна смес. Постепенно...
Сиропирана торта ПандишпанСиропирана торта Пандишпан
03 Дек.
Разделям белтъците от жълтъците. Разбивам на пяна белтъците, прибавям захарта и отново разбивам много добре. Прибавям жълтъците, като бъркам в една посока. Накрая прибавям брашното, бакпулвера и ванилията. Изсипвам готовата...
Пандишпан без яйцаПандишпан без яйца
27 Юли
Подгответе две 20-сантиметрови форма, като ги намазните с масло и ги застелите с хартия за печене. В купа смесете пълнозърнестото брашно и бакпулвера, разбъркайте и добавете захарта. Долейте олиото, водата и ваниловата...
Шоколадово руло пандишпанШоколадово руло пандишпан
07 Дек.
Шоколадовото руло пандишпан е много вкусно....
Ето как да приготвите идеалния ПандишпанЕто как да приготвите идеалния Пандишпан
23 Август
Вижте също как се прави: - класически пандишпан; - и как се прави пандишпанов блат....
Торта с орехов пандишпанТорта с орехов пандишпан
02 Септ.
За блата разделете яйцата на белтъци и жълтъци. Белтъците разбийте с половината захар до твърди връхчета, а жълтъците разбийте с останалата захар. Към жълтъците и захарта прибавете последователно млякото, олиото, ванилията...
Класически пандишпан - стъпка по стъпкаКласически пандишпан - стъпка по стъпка
13 Май
Дадената доза е за тава с размер 20 см диаметър Започнете подготовката на пандишпана, като пресеете брашното 2 пъти....
Икономична торта с пудинг и пандишпанИкономична торта с пудинг и пандишпан
16 Ноем.
Пригответе крема, като сложите млякото да заври, добавете захарта и разтвореното в малко вода нишесте. Варете при непрекъснато разбъркване, докато кремът се сгъсти, добавете ванилията. Отделете малко от крема в една...
Пандишпан със сладко и шоколадова сметанаПандишпан със сладко и шоколадова сметана
19 Ноем.
Покрийте пандишпана със сметаната. Охладете за няколко часа в хладилник....