Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в сайта

Парено тесто за еклери и профитеролиПарено тесто за еклери и профитероли
01 Август
Готовото парено тесто преместете в купа и оставете да изстине. След като е изстинало, разбийте яйцата едно по едно. Вашето парено тесто за еклери и профитероли е готово!...
Еклери от класическо парено тестоЕклери от класическо парено тесто
23 Януари
2
Целта е да се получи гладко и меко тесто, което не се разтича. В тава, покрита с хартия за печене, оформете еклерите. Може да ги шприцовате с пош или да ги оформите с помощта на 2 лъжици....
Еклери от парено тесто по годечкиЕклери от парено тесто по годечки
02 Юни
Оформете тесто за еклери с лъжица на топчета, които наредете в тава върху намазнена хартия за печене и ги изпечете в предварително загрята на 190-200 градуса фурна, като докато се пекат, не отваряйте, защото еклерите няма...
Вкусни еклери с парено тесто и домашен яйчен кремВкусни еклери с парено тесто и домашен яйчен крем
04 Дек.
10
Ще получите още по-гъсто и лепкаво тесто....
Еклери с млякоЕклери с мляко
13 Февр.
3
Еклерите се пекат на 200 градуса за 15-20 минути, след което се оставят в изключена фурна за още малко време. Готовите еклери се пълнят с крем по желание....
Еклери с шоколадЕклери с шоколад
18 Ноем.
2
Готовото тесто трябва да се разлива, ако е много гъсто добавете още едно яйце, а ако е рядко добавете брашно....
Еклери с целувкиЕклери с целувки
24 Август
Еклерите се вадят, охлаждат се и пълнят с крем. Всеки еклер се сервира, като се украсява с целувки....
Еклери с шоколадинЕклери с шоколадин
16 Ноем.
Изпечете еклерите в гореща фурна, докато бухнат и станат златисти. Оставете ги да изстинат....
Еклери с карамелЕклери с карамел
05 Май
3
Щом се получи еластично тесто, значи е готово. Сипете тестото в шприц със среден накрайник и шприцовайте еклерчетата върху голяма тава с хартия за печене....
Еклери с шоколадЕклери с шоколад
18 Ноем.
2
Готовото тесто трябва да се разлива, ако е много гъсто добавете още едно яйце, а ако е рядко добавете брашно....
Еклери с крем и крем с еклериЕклери с крем и крем с еклери
26 Януари
Съвършените еклери с крем и крем с еклери. Източник: Добриана Димова - Българските ястия и рецепти...
Еклери с различен кремЕклери с различен крем
09 Януари
Разрежете еклерите на две, напълнете с крема и затворете с капачето. Еклерите с различен крем са готови!...
Еклери с лимонов кремЕклери с лимонов крем
02 Януари
Бъркайте с дървена лъжица, докато получите гладко тесто. Добавете яйцата едно по едно, като не спирате да бъркате до пълното им усвояване. Много важно е да не ги слагате на веднъж! Прехвърлете готовата смес в шприц....
Солени Еклери с КашкавалСолени Еклери с Кашкавал
29 Август
Изчакайте 10 минутки пареното тесто да поизстине и добавете яйцата едно по едно при непрестанно разбиване. Докато тестото не поеме изцяло едното яйце не слагайте следващото....
Солени еклери с ЕменталСолени еклери с Ементал
06 Март
Поднесете солените еклери по желание поръсени с малко червен пипер. Добър апетит!...
Еклери с пудингов кремЕклери с пудингов крем
19 Април
Пълним еклерите с пудингов крем, докато пудингът е горещ....
Еклери с шоколадов пълнежЕклери с шоколадов пълнеж
12 Окт.
Напълнете тестото в пош с назъбен от едната страна накрайник и шприцовайте продълговати еклери в тава, покрита с хартия за печене. Оставяйте поне 4 см между тях, защото се надуват....
Еклери с маков кремЕклери с маков крем
07 Май
Класическите еклери разнообразяваме с маково семе и с това получаваме един малко по- различен вариант на този френски мини сладкиш. Приготвяме си пареното тесто, като загряваме на умерен огън маслото и водата....
Еклери с ягодов кремЕклери с ягодов крем
09 Април
Прехвърлете пареното тесто в сладкарски плик и охладете тестото до студено, около 20 минути. Нанесете тестото върху пергамент....
Солени еклери с хайверСолени еклери с хайвер
05 Април
Пареното тесто слагаме в шприц и щприцоваме в тавата. Печем в предварително загрята фурна на 200°C около 20 минути. След това оставяме еклерите да се охладят, изрязваме горната част внимателно....
Еклери с оризово брашноЕклери с оризово брашно
11 Дек.
Еклерите с оризово брашно са готови....
Еклери с готов кремЕклери с готов крем
05 Ноем.
2
Срежете еклерите по средата и напълнете с крем. Гарнирайте с течен шоколад. Еклерите с готов крем са готови....
Солени еклери с печуркиСолени еклери с печурки
16 Април
Разрежете солените еклери през средата и напълнете със сместа от гъбите. Солените еклери с печурки са готови....
Еклери с двоен кремЕклери с двоен крем
13 Август
Отрежете капачета на еклерите. Напълнете първо с млечния крем, след това със сметановия и поставете капачетата. По желание може да ги украсите с разтопен шоколад. Еклерите с двоен крем са готови....
Еклери с орехов кремЕклери с орехов крем
13 Февр.
Парено тесто за Еклери: В съд с незалепващо покритие, слагаме водата и олиото и след като заврат постепенно слагаме брашно....