Gotvach.bg»Статии»Тесто за пай
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Тесто за пай

Търсиш информация за Тесто за пай? Разгледай последните ни публикации и статии за Тесто за пай.
Как да приготвите идеалното тесто за пай?Как да приготвите идеалното тесто за пай?
Тавата с опеченото идеално тесто за пай се охлажда и се поставя за половин час в хладилника. По този начин тестото ще стегне и ще запази формата си....
Тестени атракцииТестени атракции
Оформете око от тестено топче. С върха на ножа нарисувайте полукръгове по тестото, които да представляват рибените люспи....
Тънкости при приготвяне на перфектен ябълков пайТънкости при приготвяне на перфектен ябълков пай
Всеки път избирайте изцяло маслено тесто Когато става въпрос за тесто за пай, всеки предпочита вкуса на маслото....
Топ 10 златни правила, за да приготвите перфектен пайТоп 10 златни правила, за да приготвите перфектен пай
Ако премесите тестото, паят ще стане жилав и твърд; 7. Винаги приготвяйте тестото на ръка, а не с помощта на миксер. Именно по този начин ще можете да избегнете най-лесно премесването му; 8....
В Деня на прасковения пай: Вижте как да приготвите неустоимия сладкиш!В Деня на прасковения пай: Вижте как да приготвите неустоимия сладкиш!
Печем прасковения пай на 180 градуса около половин час или до зачервяваме на тестото....
Галет и кростата - вкусните братовчедиГалет и кростата - вкусните братовчеди
Тестото се вади от хладилника. Разстила се върху хартия за печене с размера на тавата. Листа с тестото се поставя върху тавата за печене....
Идеи за сладки плънки за пайИдеи за сладки плънки за пай
Замесваме меко тесто. Разпределяме две трети от сместа във формата, в която ще печем. Слагаме формата с тестото в хладилника за 10 минути....
Най-вкусният пай с месо, който някога ще опитатеНай-вкусният пай с месо, който някога ще опитате
С ръце замесете гладко тесто. Намажете с мас правоъгълна форма за кекс и я поръсете с брашно; 4. Отделете 13 от тестото настрани. Върху набрашнен плот разточете останалото тесто на кора с дебелина 1.5 см....
Изненадайте близките си със солен пайИзненадайте близките си със солен пай
3
Перфектното тесто не се обработва твърде дълго....
За различните видове тесто и тяхното приложениеЗа различните видове тесто и тяхното приложение
Има два вида тесто: с мая и без мая. Тесто без мая Тестото без мая се приготвя по различни начини, като се използва бакпулвер или сода. С тяхната помощ се приготвят сладкиши, меденки, вафли, безквасни теста и др....
Видове теста и основни похвати за месенеВидове теста и основни похвати за месене
Приготвя се директно (когато продуктите са в малки количества) или в две фази (тесто с мая и основно тесто). При директното приготвяне се получава меко и топло тесто....
Солени пайове с домати - няма такава вкусотия!Солени пайове с домати - няма такава вкусотия!
Солен пай с домати и козе сирене Необходими продукти: За тестото: 360 г обикновено брашно, 120 г студено масло, нарязано на малки парченца, 1/2 ч.л. сол, 2 с.л....
Как се прави маслено тестоКак се прави маслено тесто
Масленото тесто може да бъде приготвено с мас или с масло. Можете също да си направите и тесто с комбинация от двете. Най-вкусно се получава точно по този начин....
Вижте най-вкусните пайове в целия святВижте най-вкусните пайове в целия свят
Остана да разберете и как да направите перфектното маслено тесто за пай. Всички знаем, че класическият завършек на този сладкиш ще е непълен, ако не му направите решетка за пай от тесто....
Как се прави перфектен класически киш ЛоренКак се прави перфектен класически киш Лорен
1
Стъпка 3: Разточете тестото и наредете формата за пай Върху леко набрашнена повърхност разточете охладеното тесто на кръг, малко по-голям от формата за пай....