Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в сайта

БелугаБелуга
09 Юни
Не бива да се тревожите за това, тъй като е малко вероятно да изядете повече от 100 г хайвер от белуга....
ХайверХайвер
28 Септ.
3
Цената в Европа за хайвер от изкуствено отглеждани риби е около 1 443 евро за килограм, а хайвер от естествена белуга достига около 2 103 евро за иранска белуга. Цената зависи от големината на рибните яйца....
Супа от леща БелугаСупа от леща Белуга
22 Февр.
Супата от леща Белуга се сервира гореща и се поръсва с пресен магданоз....
Свежа салата с леща белугаСвежа салата с леща белуга
28 Август
Разбъркайте свежата салата с леща белуга....
Черен ХайверЧерен Хайвер
17 Февр.
Интересен факт е, че хайверът съставлява около 25% от теглото на белугата. Женските белуги достигат до полова зрялост на около 25-годишна възраст, но не хвърлят хайвер всяка година....
Вкусна салата с черна леща БелугаВкусна салата с черна леща Белуга
18 Дек.
Представих ви тази невероятно вкусна и ароматна черна леща Белуга, която можете да поднесете на Бъдни вечер. Добър апетит!...
ХайверХайвер
07 Януари
2
Готовият хайвер се сервира охладен, а е най-хубав на следващия ден. Украсата е традиционна. Хайверът е много вкусен....
Как се консумира хайверКак се консумира хайвер
23 Февр.
Днес по-достъпният хайвер е направен от сьомга и есетра. Дръжте го на студено Хайверът трябва да се сервира охладен и никога при стайна температура....
Тарама хайверТарама хайвер
20 Ноем.
1
Започнете да пукате зърната хайвер, колкото повече пукнати зърна, толкова по-добре /по възможност всичките/. С ръка стиснете накиснатия хляб да изтече водата и добавете към хайвера, разбъркайте....
Чеснов хайверЧеснов хайвер
15 Дек.
Чесновият хайвер е много вкусна разядка....
Пролетен хайверПролетен хайвер
03 Дек.
Украсата на хайвера е по въображение. Пролетният хайвер е много вкусен....
Зеленчуков хайверЗеленчуков хайвер
23 Септ.
Измийте и нарежете на филийки патладжаните, посолете и ги сложете в наклонен съд, за да се отцедят от горчилката. След час ги измийте, подсушете и запържете до златисто. Сложете ги в тавичка. Отделно изпържете морковите...
Пържен хайверПържен хайвер
25 Окт.
Готовият пържен хайвер се вади и се отцежда върху кухненска хартия....
Картофен хайверКартофен хайвер
07 Февр.
Сваряваме яйцата, а след това сваряваме и картофите. Обелваме картофите и горещи ги намачкваме с вилица. Към тях прибавяме настъргани сварените жълтъци, ситно нарязаните праз и магданоз, растителното масло. Разбиваме...
Шопски хайверШопски хайвер
28 Септ.
4
Може да разбиете продуктите с блендер, като най-накрая се добавя прясното мляко в количество, което позволява образуването на смес с гъстотата на хайвер....
Домашен хайверДомашен хайвер
02 Януари
1
Смесете в дълбока купа хайвера, настъргания лук и пасирайте леко. Добавете хляба и продължавайте да пасирате....
Грис хайверГрис хайвер
13 Март
1
Сваряваме гриса и разтопяваме маслото. Нарязваме лука на ситно. Прибавяме разтопеното масло и нарязания лук към вече сварения грис и подправяме на вкус. Може да го използвате за гарнитура към леки ястия или за сандвичи...
Лек хайверЛек хайвер
17 Април
Накълцайте зеленчуците и рибата възможно най-ситно, но в никакъв случай не пасирайте, защото вкусът се променя. В подходящ съд разбъркайте първо изварата с киселото мляко, а после всички останали продукти, включително...
Бял хайверБял хайвер
13 Януари
2
Натрошаваме сухия хляб на трохи и слагаме 2 лъжици галета и разбъркваме хайвера. Салатата поема доста хляб. Добавя се трохи, докато стане гъст самият хайвер....
Фалшив хайверФалшив хайвер
15 Февр.
1
Водата се слага да заври и след това към нея на струйка се добавя 1 чаша грис. След изстиване, се добавят олиото или 1 опaковка майонеза, 1 глава настърган лук и сокът от един лимон. По желание може да се поднесе с...
Зелен хайверЗелен хайвер
02 Февр.
2
С пасатор се смилат всички продукти, без изварата, докато стане на паста. Прибавя се изварата и пак се пасира за около 30 сек. Много лесно, много вкусно и бързо. Общите калории са не повече от 450. Аз го ползвам по...
Къри хайверКъри хайвер
23 Юли
В купа смесваме настърганите яйца с кърито и пресования чесън. Прибавяме майонезата, магданоза и лимоновия сок и овкусяваме със сол, черен пипер и Табаско. Прибираме в хладилника за поне 2 часа, за да поеме ароматите...
Грис хайверГрис хайвер
27 Септ.
Размийте доматеното пюре в 3 ч.ч. студена вода. Добавете сол на вкус, изсипете гриса и сварете до готовност. Разбъркайте майонезата с 1-2 с.л лимонов сок и горчицата. Добавете сол и черен пипер и добавете лъжичка по лъжичка...
Шопски хайверШопски хайвер
28 Септ.
4
Може да разбиете продуктите с блендер, като най-накрая се добавя прясното мляко в количество, което позволява образуването на смес с гъстотата на хайвер....
Фалшив хайверФалшив хайвер
22 Август
Фалшивият хайвер се съхранява в хладилник. Подходящ е за сандвичи....