Бавно Готвене

Търсиш информация за Бавно Готвене? Разгледай последните ни публикации и статии за Бавно Готвене.
Бавно готвене – най-новата мода в кухнята!
Бавно готвене – най-новата мода в кухнята!
(от англ. slow cooker). През 1970 година на пазара в Америка излизат първите уреди за бавно готвене т.нар. Crock pot. Уредите са приети ...
Готвене на смилянски боб
Готвене на смилянски боб
Кралят на любимата култура у нас – бобът, несъмнено е Смилянският боб. Той се готви по стара родопска рецепта. Истинският Смилянски боб се отглежда в с. ...
Готвене в йенско стъкло
Готвене в йенско стъкло
стъкло не поема миризмата на храната, дори в него да готвите риба, затова след готвене почистването на съда е много лесно. Готовите ястия в йенско ...
Нисковъглехидратно готвене с тиква
Нисковъглехидратно готвене с тиква
. Тиквените семки са заредени с минерали, имат анти-възпалителен ефект и могат да предпазят от рак на простата и остеопороза. Четвърт чаша има около 5 г ...
Готвене на боб Мунг
Готвене на боб Мунг
Боб Мунг е традиционна източноазиатска бобова култура. Характерен за него е лекият орехов привкус. Може да се консумира самостоятелно, но и да се добавя в ...
Здравословно готвене на пара
Здравословно готвене на пара
се по-бързо от останалите термични обработки и изразходват по-малко енергия. Въпреки гореизброените предимства, се намират скептици, според които този начин ...
Японски методи за готвене
Японски методи за готвене
Има изобилие от възможности за експерименти в японската кухня. За разлика от познатите ни готварски книги японските подчертават методите на готвене, ...
Здравословно готвене със зърна
Здравословно готвене със зърна
. Цялозърнестият ечемик включва и триците и отнема повече време за готвене. Можете да добавяте ечемик към супи вместо фиде, като оставете да къкри за ...
Храните, които бавно ни убиват!
Храните, които бавно ни убиват!
нездравословни добавки, те бавно ни унищожават. Храната за нашите деца също не е никак безвредна, дори обратното. Малчуганите са податливи на ...
Съвети за готвене със сол
Съвети за готвене със сол
солта е компонент при изсушаването). Този двупосочен процес подобрява вкуса на храната, като същевременно предотвратява развалянето. Солта прониква в ...
Заместители на алкохола при готвене
Заместители на алкохола при готвене
Алкохолът, независимо дали е вино, бренди или някакъв друг вид, е често срещан в много рецепти за готвене. Той подобрява вкуса и често му добавя ...
Правилата за наистина здравословно готвене!
Правилата за наистина здравословно готвене!
Здравословно готвене е важно решение, което ще предотврати много хронични заболявания и дисфункции, както и ще ви накара да се почувствате и да ...