Готвене на скариди

Търсиш информация за Готвене на скариди? Разгледай последните ни публикации и статии за Готвене на скариди.
Скариди
Скариди
около 300 различни вида скариди, а тези 300 имат по хиляди разновидности. Най-разпространени са кралските скариди, а отскоро започват да ...
Нисковъглехидратно готвене с тиква
Нисковъглехидратно готвене с тиква
. Тиквените семки са заредени с минерали, имат анти-възпалителен ефект и могат да предпазят от рак на простата и остеопороза. Четвърт чаша има около 5 г ...
Готвене в йенско стъкло
Готвене в йенско стъкло
стъкло не поема миризмата на храната, дори в него да готвите риба, затова след готвене почистването на съда е много лесно. Готовите ястия в йенско ...
Здравословно готвене на пара
Здравословно готвене на пара
се по-бързо от останалите термични обработки и изразходват по-малко енергия. Въпреки гореизброените предимства, се намират скептици, според които този начин ...
Готвене на боб Мунг
Готвене на боб Мунг
Боб Мунг е традиционна източноазиатска бобова култура. Характерен за него е лекият орехов привкус. Може да се консумира самостоятелно, но и да се добавя в ...
Готвене на смилянски боб
Готвене на смилянски боб
Кралят на любимата култура у нас – бобът, несъмнено е Смилянският боб. Той се готви по стара родопска рецепта. Истинският Смилянски боб се отглежда в с. ...
Здравословно готвене със зърна
Здравословно готвене със зърна
. Цялозърнестият ечемик включва и триците и отнема повече време за готвене. Можете да добавяте ечемик към супи вместо фиде, като оставете да къкри за ...
Японски методи за готвене
Японски методи за готвене
готвене в японската кулинария са: Темпура или Тендън През 1550 г. потопените и пържени скариди били въведени за японците от португалски ...
Темпура - японската техника на готвене
Темпура - японската техника на готвене
Думата темпура означава техника на готвене в японката кухня. По-точно - потапят се риба или зеленчуци в тесто и след това се пържат. Терминът ...
Съвети при готвене без мазнина
Съвети при готвене без мазнина
вино. Въпреки това, в бульона също има мазнина. За да я премахнете, загрейте течността. Когато се нагорещи, мазнината изплува отгоре. Премахнете я с лъжица. ...
Съвети за готвене на патладжани
Съвети за готвене на патладжани
ще го добавяте в гювеч, или ще го пържите, задължително е да го отцедите преди да сте започнали същинското готвене. Наредете го в гевгир, ...
Уреди за готвене на пара
Уреди за готвене на пара
непрозрачни. Не се заблуждавайте, че ще виждате какво се случва ако си вземете прозрачни – все пак говорим за готвене на пара, а тя ще замъгли всички ...