Готвене на спанак

Търсиш информация за Готвене на спанак? Разгледай последните ни публикации и статии за Готвене на спанак.
Японски методи за готвене
Японски методи за готвене
Има изобилие от възможности за експерименти в японската кухня. За разлика от познатите ни готварски книги японските подчертават методите на готвене, ...
Здравословно готвене със зърна
Здравословно готвене със зърна
. Цялозърнестият ечемик включва и триците и отнема повече време за готвене. Можете да добавяте ечемик към супи вместо фиде, като оставете да къкри за ...
Нисковъглехидратно готвене с тиква
Нисковъглехидратно готвене с тиква
. Тиквените семки са заредени с минерали, имат анти-възпалителен ефект и могат да предпазят от рак на простата и остеопороза. Четвърт чаша има около 5 г ...
Готвене на боб Мунг
Готвене на боб Мунг
комбинирате с картофи, ориз, зеленчуци и т.н. Салата с боб Мунг Необходими продукти: 1 ч.ч. кълнове от боб Мунг, 2 ч.ч. спанак, 2 домата, 50 г ...
Здравословно готвене на пара
Здравословно готвене на пара
се по-бързо от останалите термични обработки и изразходват по-малко енергия. Въпреки гореизброените предимства, се намират скептици, според които този начин ...
Готвене в йенско стъкло
Готвене в йенско стъкло
стъкло не поема миризмата на храната, дори в него да готвите риба, затова след готвене почистването на съда е много лесно. Готовите ястия в йенско ...
Готвене на смилянски боб
Готвене на смилянски боб
Кралят на любимата култура у нас – бобът, несъмнено е Смилянският боб. Той се готви по стара родопска рецепта. Истинският Смилянски боб се отглежда в с. ...
Спанак
Спанак
използва за бързо готвене на спанак или за приготвяне на соте или плънка, и обикновено отнема 2-5 мин. Приготвяне на спанак в ...
Здравословно готвене в глинени съдове
Здравословно готвене в глинени съдове
свойствата на глината, е започнало масовото производство на съдове за готвене. Глината е материал, до който всеки един от нас поне веднъж се е ...
Кои са бананите за готвене?
Кои са бананите за готвене?
Бананите са сред най-масово консумираните плодове навсякъде по света. Освен пресни или добавени към любимия Ви десерт, те могат да бъдат използвани и при ...
Тънкости за готвене в гювеч
Тънкости за готвене в гювеч
при следващото ви готвене в гювеча всичката химия ще бъде в ястието ви. За да го измиете използвайте гореща вода и твърда четка, ако първият ви опит ...
Тънкости при готвене на мусака
Тънкости при готвене на мусака
Мусаката е едно от основните български ястия. Макарче в други балкански държави като Гърция например тя също се счита за част от националната кухня, ...