Готвене с Чесън

Търсиш информация за Готвене с Чесън? Разгледай последните ни публикации и статии за Готвене с Чесън.
Чесън
Чесън
производители на чесън с търговски цели. Много отдавна са открити антимикробните свойства на чесъна. Още през 1858 година Луи Пастьор ги ...
Здравословно готвене със зърна
Здравословно готвене със зърна
. Цялозърнестият ечемик включва и триците и отнема повече време за готвене. Можете да добавяте ечемик към супи вместо фиде, като оставете да къкри за ...
Японски методи за готвене
Японски методи за готвене
Има изобилие от възможности за експерименти в японската кухня. За разлика от познатите ни готварски книги японските подчертават методите на готвене, ...
Здравословно готвене на пара
Здравословно готвене на пара
се по-бързо от останалите термични обработки и изразходват по-малко енергия. Въпреки гореизброените предимства, се намират скептици, според които този начин ...
Готвене в йенско стъкло
Готвене в йенско стъкло
стъкло не поема миризмата на храната, дори в него да готвите риба, затова след готвене почистването на съда е много лесно. Готовите ястия в йенско ...
Нисковъглехидратно готвене с тиква
Нисковъглехидратно готвене с тиква
. Тиквените семки са заредени с минерали, имат анти-възпалителен ефект и могат да предпазят от рак на простата и остеопороза. Четвърт чаша има около 5 г ...
Готвене на боб Мунг
Готвене на боб Мунг
минути - в зависимост от вида му. Целта е накрая водата да се е изпарила, а зърната да са омекнали. За да го овкусите, разтопете 2 супени лъжици масло в ...
Готвене на смилянски боб
Готвене на смилянски боб
Кралят на любимата култура у нас – бобът, несъмнено е Смилянският боб. Той се готви по стара родопска рецепта. Истинският Смилянски боб се отглежда в с. ...
Тънкости при готвене на мусака
Тънкости при готвене на мусака
Мусаката е едно от основните български ястия. Макарче в други балкански държави като Гърция например тя също се счита за част от националната кухня, ...
Рецепти за готвене на пара
Рецепти за готвене на пара
Готвенето на пара е интересно и никак не е трудно. Единственото, което е необходимо да съобразите – къде слагате уреда, докато готвите, тъй като от него се ...
Готвене на месо с плодове
Готвене на месо с плодове
вкус, 450 гр. бяло грозде - и за гарниране, допълнително масло за запържване. За маринатата: 2 скилидки чесън, смачкани в хаванче, 3 супени ...
Кои са бананите за готвене?
Кои са бананите за готвене?
Бананите са сред най-масово консумираните плодове навсякъде по света. Освен пресни или добавени към любимия Ви десерт, те могат да бъдат използвани и при ...