Готвене с Чесън

Търсиш информация за Готвене с Чесън? Разгледай последните ни публикации и статии за Готвене с Чесън.
Чесън
Чесън
производители на чесън с търговски цели. Много отдавна са открити антимикробните свойства на чесъна. Още през 1858 година Луи Пастьор ги ...
Японски методи за готвене
Японски методи за готвене
Има изобилие от възможности за експерименти в японската кухня. За разлика от познатите ни готварски книги японските подчертават методите на готвене, ...
Здравословно готвене със зърна
Здравословно готвене със зърна
. Цялозърнестият ечемик включва и триците и отнема повече време за готвене. Можете да добавяте ечемик към супи вместо фиде, като оставете да къкри за ...
Готвене на боб Мунг
Готвене на боб Мунг
минути - в зависимост от вида му. Целта е накрая водата да се е изпарила, а зърната да са омекнали. За да го овкусите, разтопете 2 супени лъжици масло в ...
Готвене в йенско стъкло
Готвене в йенско стъкло
стъкло не поема миризмата на храната, дори в него да готвите риба, затова след готвене почистването на съда е много лесно. Готовите ястия в йенско ...
Нисковъглехидратно готвене с тиква
Нисковъглехидратно готвене с тиква
. Тиквените семки са заредени с минерали, имат анти-възпалителен ефект и могат да предпазят от рак на простата и остеопороза. Четвърт чаша има около 5 г ...
Здравословно готвене на пара
Здравословно готвене на пара
се по-бързо от останалите термични обработки и изразходват по-малко енергия. Въпреки гореизброените предимства, се намират скептици, според които този начин ...
Тънкости при готвене на мусака
Тънкости при готвене на мусака
Мусаката е едно от основните български ястия. Макарче в други балкански държави като Гърция например тя също се счита за част от националната кухня, ...
Готвене в съдомиялна: Мисия възможна!
Готвене в съдомиялна: Мисия възможна!
. Подходът за приготвяне на храни в миялната машина се състои в ефективното използване на топлината. Методът съчетава миене и готвене, което го ...
Съвети за готвене на пара
Съвети за готвене на пара
пара има три кошнички, се препоръчва третата да се използва предимно за размразяване на храна, тъй като при гответе в двете долни кошнички няма да ...
Готвене на месо с плодове
Готвене на месо с плодове
вкус, 450 гр. бяло грозде - и за гарниране, допълнително масло за запържване. За маринатата: 2 скилидки чесън, смачкани в хаванче, 3 супени ...
Рецепти за готвене на пара
Рецепти за готвене на пара
Готвенето на пара е интересно и никак не е трудно. Единственото, което е необходимо да съобразите – къде слагате уреда, докато готвите, тъй като от него се ...

Следвай ни