Готвене с бира

Търсиш информация за Готвене с бира? Разгледай последните ни публикации и статии за Готвене с бира.
Бира
Бира
. Често обаче в нея се добавят други аромати или подсладители. Също така може да се добавят и други аромати посредством билки и плодове. История на ...
Японски методи за готвене
Японски методи за готвене
Има изобилие от възможности за експерименти в японската кухня. За разлика от познатите ни готварски книги японските подчертават методите на готвене, ...
Здравословно готвене със зърна
Здравословно готвене със зърна
. Цялозърнестият ечемик включва и триците и отнема повече време за готвене. Можете да добавяте ечемик към супи вместо фиде, като оставете да къкри за ...
Готвене на боб Мунг
Готвене на боб Мунг
Боб Мунг е традиционна източноазиатска бобова култура. Характерен за него е лекият орехов привкус. Може да се консумира самостоятелно, но и да се добавя в ...
Здравословно готвене на пара
Здравословно готвене на пара
се по-бързо от останалите термични обработки и изразходват по-малко енергия. Въпреки гореизброените предимства, се намират скептици, според които този начин ...
Нисковъглехидратно готвене с тиква
Нисковъглехидратно готвене с тиква
. Тиквените семки са заредени с минерали, имат анти-възпалителен ефект и могат да предпазят от рак на простата и остеопороза. Четвърт чаша има около 5 г ...
Готвене в йенско стъкло
Готвене в йенско стъкло
стъкло не поема миризмата на храната, дори в него да готвите риба, затова след готвене почистването на съда е много лесно. Готовите ястия в йенско ...
Здравословно готвене в глинени съдове
Здравословно готвене в глинени съдове
свойствата на глината, е започнало масовото производство на съдове за готвене. Глината е материал, до който всеки един от нас поне веднъж се е ...
Пяната при готвене на манджа
Пяната при готвене на манджа
се пяна от сваряването на месо в тенджерата за готвене е изключително важно, за да се създаде една хубаво и чисто като бульон ястие. Това е ...
Съвети при готвене на бамя
Съвети при готвене на бамя
Бамята е била открита около Етиопия през 12-ти век пр. н. е. и е била отглеждана от древните египтяни. Бамята е един чудесен източник на ценни хранителни ...
Тънкости при готвене на аспержи
Тънкости при готвене на аспержи
Аспержите са предпочитан зеленчук от много хора. Много от ценителите го наричат „благородник на зеленчуците” поради особените грижи и внимание, които той ...
Съвети за готвене на пара
Съвети за готвене на пара
пара има три кошнички, се препоръчва третата да се използва предимно за размразяване на храна, тъй като при гответе в двете долни кошнички няма да ...

Следвай ни