Как да готвим миди

Как да готвим миди

0

. Начин на приготвяне: Мидите се запържват в маслото за 2 минути, ментата се реже на ситно и се добавя към мидите заедно с нарязания на ситно лайм. Всичко се готви още 3 минути и се добавя сиренето. Ястието се приготвя още 5 минути, като се бърка непрекъснато и се сервира, като може да се овкуси със сок от лайм....

1

Как да готвим поздравословно

Търсиш информация за Как да готвим поздравословно? Разгледай последните ни публикации и статии за Как да готвим поздравословно.
Как да готвим бамбук

Как да готвим бамбук

и соевия сос. Водата и царевичното брашно се смесват и се добавят към каймата. Полученото се слага в хладилника за 2 часа. Месото се оформя като кюфтета. Готви се на пара за 8 мин. Съставките за соса се смесват с 2 с.л. от течността, получена при готвенето на пара....

Как правилно да готвим паста

Как правилно да готвим паста

Сваряването на паста изглежда лесно. Това е любимата храна на студентите, защото изисква само четири стъпки за приготвянето й, една от които е кипването на вода. Но наистина ли е толкова лесно да сготвиш правилно паста...

Как да готвим боб адзуки

Как да готвим боб адзуки

Бобът адзуки, малко познат в България, е вид червен боб, силно разпространен в азиатските държави. По качества той по нищо не отстъпва на нашенския боб, но се приготвя много по-бързо. Много богат е на протеини...

Как да готвим червена леща

Как да готвим червена леща

Червената леща, която доскоро беше не дотам позната на българските домакини, вече се вихри спокойно и в нашата кулинария. Освен че има атрактивен цвят, тя е много вкусна и се приготвя бързо и лесно. Богата е на много...

Как да готвим със сайтан

Как да готвим със сайтан

1

Сайтан представлява продукт, направен пшеничен протеин. От тестото, направено от пшенично брашно и вода, се отмива нишестето, оставяйки само протеинът. Протеинът се нарича още глутен. По този начин той...

Как да готвим замразени миди?

Как да готвим замразени миди?

как трябва да бъдат подготвени вкусните мекотели по начин, който да запази вкусовите им качества и полезните вещества, съдържащи се в месото им. Първото и най-важното, което трябва да знаете, когато купувате...

Как да готвим гъби кладница?

Как да готвим гъби кладница?

Гъбите кладница са сред предпочитаните гъби, които освен че са годни за ядене, са и изключително вкусни и лесни за приготвяне. Те се срещат най-вече през дъждовното есенно време, точно преди падането на първите...

Как да готвим с маточина?

Как да готвим с маточина?

1

Листата и крехките връхчета на маточината, отрязани преди цъфтежа, се използват като подправка с оснежаващ лимонов привкус в много от ястията на европейската и американската кухня. Прибавят се към летните салати...

Как да готвим с джинджифил

Как да готвим с джинджифил

Ястията, разтворили в себе си неустоимия вкус на джинджифила, са харесвани на много места по света. Лютлив, възбуждащ апетита, със леко лют и сладък послевкус джинджифилът е смятан за универсална подправка според...

Как да готвим на пара

Как да готвим на пара

На пара може да се приготви почти всеки продукт – месо, риба, морски дарове, зеленчуци, зърнени култури, дори яйца. На пара се приготвят вкусни запеканки и плодови десерти. За много продукти приготвянето...

Как да готвим амарант

Как да готвим амарант

1

приготвят гарнитури. За целта се готви подобно на ориза, като търпи комбинция с всякакви продукти по избор. Така например с една част кафяв ориз и една част киноа може да се свари половин част амарант, заедно с шест...