Как да си направим квас за хляб

Как да си направим квас за хляб

13

За да си направите квас за хляб, трябва да следвате няколко точно определени правила. На първо място обърнете внимание на съда, в който ще го „отглеждате”. Най-подходящ е стандартен буркан от компот, с надупчена...

1

Квас

Търсиш информация за Квас? Разгледай последните ни публикации и статии за Квас.
Италиански квас за по-вкусни печива - Lievito madre

Италиански квас за по-вкусни печива - Lievito madre

съставки в кваса - дрождите и млечнокиселите бактерии. За няколко дни ще се роди нов живот, водата около Левито мадре се превръща в истински квас. Активната съставка на кваса се обособява в най-горния слой на водата...

Руският квас се приготвя и с краставици и ябълки

Руският квас се приготвя и с краставици и ябълки

Прочутият руски квас, който от стотици години е най-популярната безалкохолна напитка на руснаците, може да се приготви и от зеленчуци и плодове. Класическият квас се прави от сушен хляб, който се залива с вряла...

Бърз, икономичен и натурален Руски квас в 3 свежи варианта

Бърз, икономичен и натурален Руски квас в 3 свежи варианта

1

семейството или гостите си с традиционна руска кухня, не забравяйте да се научите и как да приготвяте квас. Ето няколко варианта, които сме подбрали за вас в галерията горе. pageПетровски квас Необходими продукти...

Квас от червено цвекло - супернапитката, която отново е на мода

Квас от червено цвекло - супернапитката, която отново е на мода

трябвало да консумираме редовно, тъй като списъкът с ползите за здравето е огромен. Ферментиралата напитка (квас) от цвекло е алтернативен и ефективен начин да се консумират ценните хранителни вещества, но за разлика...