Консервиране на Домати

Търсиш информация за Консервиране на Домати? Разгледай последните ни публикации и статии за Консервиране на Домати.
Консервиране на чери домати
Консервиране на чери домати
консервиране на чери домати. Необходим ви е трилитров буркан, 2 супени лъжици сол, 4 супени лъжици захар, 1 супена лъжица оцет, 1 чаена ...
Консервиране на гювеч
Консервиране на гювеч
зеленчуци се приготвя гювечът, за да ги консервирате за зимата. Гювечът съдържа домати, патладжани, чушки, бамя, моркови, зелен фасул и ...
Консервиране на маслини
Консервиране на маслини
им съхранение. Опазването обикновено предотвратява растежа на бактерии и гъбички, както и на други микроорганизми. Предотвратява се и визуалното ...
Консервиране на лозови листа
Консервиране на лозови листа
Ако искате цяла зима да се наслаждавате на вкуса на лозовите листа и да ги използвате за вкусни и свежи ястия, консервирайте ги по желан от вас начин. ...
Консервиране на череши
Консервиране на череши
Има много начини за консервиране на череши. Ако използвате някой от тях, тези вкусни и полезни плодове ще ви радват и през студените месеци. ...
Технологията на консервиране
Технологията на консервиране
Надали можем днес да си представим времето, когато консервирането все още не е било открито, защото именно чрез технологията на консервиране можем да ...
Как да консервираме лобода?
Как да консервираме лобода?
, тестени изделия. Градинската лобода е цял склад на протеини. Може да се използва и пресен сок от растението. Тя се консумира прясна или ...
Как да консервираме боб
Как да консервираме боб
Консервирането на боб би ни спестило много време, а и по този начин ще имаме подръка почти готова манджа, когато бързаме. Можете да консервирате ...
Как да консервираме чушки
Как да консервираме чушки
Чушките могат да се консервират по няколко начина в зависимост от това какво искате след това да приготвяте с тях. Можете да ги приберете във фризер, ...
Консервиране на нераздробено месо
Консервиране на нераздробено месо
направите сами консервирано месо, трябва да използвате само много прясно и качествено месо. Така ще постигнете перфектен резултат. Сушенето на ...
Консервиране на патладжани
Консервиране на патладжани
и прибавете настърганите домати, след като сместа заври, добавете подправките и оставяме да поври. Накрая добавяте към соса и парчетата пълнен ...
Консервиране чрез осоляване
Консервиране чрез осоляване
с тежест, оставете в хладилника и след една седмица я извадете. Същото съотношение на сол се използва и за консервиране на кореноплоди – ряпа, ...