Консумацията на месо

Търсиш информация за Консумацията на месо? Разгледай последните ни публикации и статии за Консумацията на месо.
Консумацията на месо е опасна през лятото
Консумацията на месо е опасна през лятото
Консумацията на месо е опасна през лятото, предупреждава доцент Светослав Ханджиев, който е председател на Българската асоциация за изследване ...
За и Против консумацията на говеждо месо
За и Против консумацията на говеждо месо
Много хора смятат, че в България не се продава телешко месо, а само говеждо. Това се определя от ЕС с директива, в която пише, че „телешко“ може да ...
За и против консумацията на месо
За и против консумацията на месо
месото. Вегетарианството като всяко нещо си има и плюсове и минуси. За човека е естествено да яде месо. Вегетарианството не е било присъщо на ...
Европейците се стреснаха, намалиха консумацията на месо
Европейците се стреснаха, намалиха консумацията на месо
ЕК. В световен мащаб обаче се наблюдава точно обратната тенденция, заради което експертите прогнозират покачване на износа на свинско месо. До ...
Консумацията на месо застрашава флората и фауната на Земята
Консумацията на месо застрашава флората и фауната на Земята
Биоразнообразието на Земята е сериозно застрашено заради консумацията на месо, казва ново проучване на Science of The Total Environment. ...
Колко често и в какви количества се препоръча консумацията на червено месо?
Колко често и в какви количества се препоръча консумацията на червено месо?
. Независимо обаче какъв вид червено месо ядете, то е много хранително и с високо съдържание на хранителни вещества. Ето колко често и в какви ...
Колко често и в какви количества се препоръчва консумацията на червено месо?
Колко често и в какви количества се препоръчва консумацията на червено месо?
изобщо да се изключат от менюто. Непреработените червени меса също не са еднородна група. Има органично произведено червено месо и ...
Консумацията на ядки намалява смъртността
Консумацията на ядки намалява смъртността
Учените установиха, че ежедневната консумация на ядки може да предотврати смъртта, провокирана от различни заболявания, с 20 процента. Според доктор ...
Ползи от консумацията на ананас
Ползи от консумацията на ананас
Ананасът е плод с интересна форма. Той съдържа много полезни вещества за организма ни. Ананасите са богати на витамин С, фибри, манган, бромелаин (ензим), ...
Консумацията на плодове засилва глада
Консумацията на плодове засилва глада
Плодовете са добър източник на енергия, защото дават на тялото нужното количество хранителни вещества, а също така го поддържат добре хидратирано. Те ...
Ползи и рискове от консумацията на люто
Ползи и рискове от консумацията на люто
или за нашенските балкански люти чушки, възниква въпро дали консумацията им е вредна или полезна. По този въпрос може всеки сам да разсъждава за ...
Още една полза от консумацията на риба
Още една полза от консумацията на риба
разглежда ползите срещу имунното заболяване, които носи консумацията на истинска риба. За по-точни резултати учените взели предвид и активността ...