Кулинарни Тайни

Търсиш информация за Кулинарни Тайни? Разгледай последните ни публикации и статии за Кулинарни Тайни.
Кулинарни тайни за вкусна баница
Кулинарни тайни за вкусна баница
Баницата е едно от малкото кулинарни изкушения, на които никой не може да откаже. Макар доста често да възниква спорът коя е истинската й родина - ...
Кулинарни тайни за перфектни салати и предястия
Кулинарни тайни за перфектни салати и предястия
Салатите - Преди употреба трябва много добре да се измиват зеленчуците. Във водата при миенето им се прибавя сол и така се намалява загубата на минерални ...
Кордон бльо - история и кулинарни тайни
Кордон бльо - история и кулинарни тайни
. Според легендата се дължи и на много сини ленти, които ястието е получило на различни кулинарни конкурси във Франция. Дори е бил създаден Орден на ...
Кулинарни тайни при готвене на патешко месо
Кулинарни тайни при готвене на патешко месо
дупчиците. В този случай обаче трябва да сложите патицата нависоко на допълнителна съдинка, за да не се готви в собствената си мазнина. Друга ...
Кулинарни тайни при готвенето на джолан
Кулинарни тайни при готвенето на джолан
За приготвянето на телешки и свински джолан се изискват определени тънкости, за да стане ароматно, вкусно и неустоимо. Крехкото и добре приготвено месо ...
Кулинарни тайни за готвене на грил тиган
Кулинарни тайни за готвене на грил тиган
Грил тиганът осигурява чудесен начин за хората, живеещи в апартаменти и нямащи възможност да изпробват предимствата на барбекю кухнята, да сготвят вкусни ...
Кулинарни тайни при готвенето на каракуда
Кулинарни тайни при готвенето на каракуда
Каракудата е сладководна риба. Има много кости, въпреки че не е много едра риба. В България се среща в много язовири. В каракудата има витамини и минерали, ...
Кулинарни тайни за вкусна агнешка главичка
Кулинарни тайни за вкусна агнешка главичка
Агнешката главичка може да бъде приготвена по много и най-различни начини. Можете да я сварите, да я изпечете на фурна, да я сготвите в гювеч или да ...
Кулинарни тайни при приготвянето на месо
Кулинарни тайни при приготвянето на месо
За да разберете дали месото е с високо качество, натиснете го с пръст. Ако дупката веднага възвърне формата си, това означава, че месото е прясно и с високо ...
Малки кулинарни тайни за домакини на токчета
Малки кулинарни тайни за домакини на токчета
Всяка добра домакиня си има трикове и хитринки, които прилага в кухнята, за да приготви майсторски своите ястия. Ето някои полезни при готвенето. За да ...
Кулинарни тайни и трикове при приготвянето на бакла
Кулинарни тайни и трикове при приготвянето на бакла
Баклата е бобово растение, което е известно под много и различни наименования. Наричат я звънящ боб, конски боб, фава, английски боб, фаба и много други ...
Сладкарски тайни
Сладкарски тайни
За да не мажете с масло или олио тигана при пърженето на всяка палачинка, добавете в тестото за палачинки малко олио – една супена лъжица на един литър ...