Панировки

Търсиш информация за Панировки? Разгледай последните ни публикации и статии за Панировки.
Видове ПанировкиВидове ПанировкиПлюсовете на панировките са много, но най-съществения от тях е, че панираният продукт успява да запази сочността си....
Подходящи панировки за калмариПодходящи панировки за калмариПухкава панировка и хрупкави калмари ще приготвите с панировка от царевично брашно, лимонов сок, хималайска сол и черен пипер....
Тайните на перфектната панировкаТайните на перфектната панировкаНай-елементарната панировка, подходяща за всеки продукт, е брашно, смесено с яйце. Друг вариант на тази панировка е продуктът да се топне в яйцето и след това – в брашното....
Най-добрите панировки за пилешки хапкиНай-добрите панировки за пилешки хапкиНай-лесната панировка е, като разбиете яйца и първо всяко парче оваляте хубаво във брашно, след което в разбити яйца и накрая - в галета. Пухкавата панировка обаче се постига, като използвате бира....
Как да приготвим бирена панировка?Как да приготвим бирена панировка?Пиле в бирена панировка Бирата и бирената панировка са перфектна добавка към ястията с пиле....
Как да си приготвим панировка с бираКак да си приготвим панировка с бираБрашното се прибавя постепенно към бъдещата панировка и се бърка добре, за да не останат бучки. Прибавете към панировката 50 грама олио. Можете вместо него да използвате олио. Посолете сместа....
ГалетаГалетаОбикновено се използва за панировка и получаването на крехка и хрупкава коричка....
Как да пържим правилно риба?Как да пържим правилно риба?Има различни видове панировки, много популярно е панирането с яйце, бира и с галета. Някои домакини мариноват рибата преди пържене....
Идеи за хрупкави пилешки бутчетаИдеи за хрупкави пилешки бутчетаБутчета с хрупкава панировка ще станат любими на вас и вашите близки, защото са вкусни и се приготвят много лесно....
Тънкости при паниране с корнфлейксТънкости при паниране с корнфлейксПреди панировка, месата трябва да са престояли достатъчно време в марината....
Лесни и интересни предястияЛесни и интересни предястияДоматите се топват в яйцата, овалват се в тази панировка и се пържат от двете страни на горещ тиган в олио....
Тайната на истинските картофени кюфтетаТайната на истинските картофени кюфтетаЗа панировка: 2 яйца и брашно. Приготвяне на картофените кюфтета: Картофите, избрани за кюфтета, трябва да бъдат почти еднакво големи, за да се сварят едновременно....
Китайска кухняКитайска кухняКато стана дума за панировка – изключително вкусни и интересни са панираните зеленчуци, както и небезизвестният паниран сладолед. Той е топъл отвън, покрит е с панировка, а отвътре е ледено студен....
Тънкости при панирането на кашкавал и сиренаТънкости при панирането на кашкавал и сиренаСирената в панировка от пикантни подправки са характерни за индийската кухня. Най-подходящо за тази цел е сиренето, което е по-меко....
Тайната на панираната рибаТайната на панираната рибаМного е лесно просто да пуснеш рибата в тигана, за да се пържи, но приготвянето на правилна панировка е друга работа. Или става прекалено тежка, или пък просто се разпада в тигана заедно с рибата....