Приготвяне на сладкиши без печене

Приготвяне на сладкиши без печене

1

прясно. Орехови курабии Необходими продукти: 1 яйце, 1 пак. масло, 1 ч.ч. орехи, 3 с.л какао, пудра захар около 1 к.ч., 180 г какаови бисквити Начин на приготвяне: Натрошавате орехите и бисквитите в...

1

Приготвяне на печено месо

Търсиш информация за Приготвяне на печено месо? Разгледай последните ни публикации и статии за Приготвяне на печено месо.
Технология на приготвяне на печено прасенце

Технология на приготвяне на печено прасенце

разтопено масло, преди да се сервира, и на всеки се сервира парче, полято със сос. Прасенцето става много вкусно с добавяне на много подправки. Затова ви предлагаме рецепта и за ароматно печено прасенце: Необходими...

Съвети за приготвяне на перфектни печени зеленчуци

Съвети за приготвяне на перфектни печени зеленчуци

да печете? Сортирайте зеленчуците според времето за тяхното приготвяне. Условно те се делят на следните групи: - Кореноплодни: цвекло, картофи, моркови – печете 30-45 мин в зависимост от размера на парчетата...

Съвети за приготвяне на марината за месо

Съвети за приготвяне на марината за месо

Едно от най-важните условия за вкусно месо на барбекю е добре направената марината. Маринатата е идеално решение за по-жилавите парчета месо. Маринатата е течна смес, която има за цел да обогати вкуса на месото...

Хитринки за приготвяне на месо и картофи

Хитринки за приготвяне на месо и картофи

1

пюре, никога не го разбивайте с миксер. Той го прави наистина гладко, но то бързо губи вкуса си. По-добре е да мачкате картофите ръчно. Ако не искате печеното месо да стане прекалено сухо, сложете във фурната метална...

Кулинарен учебник: Приготвяне на домашни суджуци от свинско месо

Кулинарен учебник: Приготвяне на домашни суджуци от свинско месо

Свинските суджуци се приготвят от 4 части смляно свинско месо и 1 част твърда сланина, нарязана на малки квадратчета. На всеки килограм от сместа се прибавят по 25 г сол, 2 сг селитра, 2 г счукан черен пипер, 5...

Сосове за печени меса

Сосове за печени меса

изключително подходящ за печено свинско, но ако предпочитате, можете да ги съчетаете и с друг вид месо. За да си го направите, ще ви трябват следните продукти: Сос с гъби Необходими продукти: 400 г гъби, 50 г...

Тайните на вкусното печено месо

Тайните на вкусното печено месо

1

Най-важното правило, за да се получи печеното и пърженото месо крехко и вкусно, е да изберете качествено месо, което да е подходящо за приготвяното от вас ястие. Преди да печете месото, най-добре е да го мариновате...

Подходящи сосове за печено месо

Подходящи сосове за печено месо

запържат и добавяте топеното сирене, след което виното. След като започне да ври му слагате подправките, оставяте го да се сгъсти и го отдръпвате от котлона. Телешкото месо е доста сухо и е трудно за приготвяне – не...

Подходяща гарнитура за печено месо

Подходяща гарнитура за печено месо

1

пара, както и със спанак. За печено месо, независимо дали е свинско, телешко или пилешко, е подходяща гарнитурата от запържен лук с моркови. Необходими продукти: 2 моркова, 1 глава лук, сол и черен пипер на вкус...

Правила за печене на месо

Правила за печене на месо

1

месо за печене, ориентирайте се към най-доброто, което можете да намерите. В противен случай, колкото и добре да го приготвите, то ще е леко жилаво. Откажете се от прекалено малките парчета месо – те ще изсъхнат по време...