Приготвяне на сладкиши без печене

Приготвяне на сладкиши без печене

1

прясно. Орехови курабии Необходими продукти: 1 яйце, 1 пак. масло, 1 ч.ч. орехи, 3 с.л какао, пудра захар около 1 к.ч., 180 г какаови бисквити Начин на приготвяне: Натрошавате орехите и бисквитите в...

1

Приготвяне на печено месо

Търсиш информация за Приготвяне на печено месо? Разгледай последните ни публикации и статии за Приготвяне на печено месо.
Технология на приготвяне на печено прасенце

Технология на приготвяне на печено прасенце

разтопено масло, преди да се сервира, и на всеки се сервира парче, полято със сос. Прасенцето става много вкусно с добавяне на много подправки. Затова ви предлагаме рецепта и за ароматно печено прасенце: Необходими...

Съвети за приготвяне на марината за месо

Съвети за приготвяне на марината за месо

Едно от най-важните условия за вкусно месо на барбекю е добре направената марината. Маринатата е идеално решение за по-жилавите парчета месо. Маринатата е течна смес, която има за цел да обогати вкуса на месото...

Съвети за приготвяне на перфектни печени зеленчуци

Съвети за приготвяне на перфектни печени зеленчуци

да печете? Сортирайте зеленчуците според времето за тяхното приготвяне. Условно те се делят на следните групи: - Кореноплодни: цвекло, картофи, моркови – печете 30-45 мин в зависимост от размера на парчетата...

Хитринки за приготвяне на месо и картофи

Хитринки за приготвяне на месо и картофи

1

пюре, никога не го разбивайте с миксер. Той го прави наистина гладко, но то бързо губи вкуса си. По-добре е да мачкате картофите ръчно. Ако не искате печеното месо да стане прекалено сухо, сложете във фурната метална...

Кулинарен учебник: Приготвяне на домашни суджуци от свинско месо

Кулинарен учебник: Приготвяне на домашни суджуци от свинско месо

Свинските суджуци се приготвят от 4 части смляно свинско месо и 1 част твърда сланина, нарязана на малки квадратчета. На всеки килограм от сместа се прибавят по 25 г сол, 2 сг селитра, 2 г счукан черен пипер, 5...

Подходяща гарнитура за печено месо

Подходяща гарнитура за печено месо

1

пара, както и със спанак. За печено месо, независимо дали е свинско, телешко или пилешко, е подходяща гарнитурата от запържен лук с моркови. Необходими продукти: 2 моркова, 1 глава лук, сол и черен пипер на вкус...

Тайните на вкусното печено месо

Тайните на вкусното печено месо

1

Най-важното правило, за да се получи печеното и пърженото месо крехко и вкусно, е да изберете качествено месо, което да е подходящо за приготвяното от вас ястие. Преди да печете месото, най-добре е да го мариновате...

Подходящи сосове за печено месо

Подходящи сосове за печено месо

запържат и добавяте топеното сирене, след което виното. След като започне да ври му слагате подправките, оставяте го да се сгъсти и го отдръпвате от котлона. Телешкото месо е доста сухо и е трудно за приготвяне – не...

Сосове за печени меса

Сосове за печени меса

изключително подходящ за печено свинско, но ако предпочитате, можете да ги съчетаете и с друг вид месо. За да си го направите, ще ви трябват следните продукти: Сос с гъби Необходими продукти: 400 г гъби, 50 г...

Правила за печене на месо

Правила за печене на месо

1

месо за печене, ориентирайте се към най-доброто, което можете да намерите. В противен случай, колкото и добре да го приготвите, то ще е леко жилаво. Откажете се от прекалено малките парчета месо – те ще изсъхнат по време...

Кулинарни тънкости за по-вкусно печено месо

Кулинарни тънкости за по-вкусно печено месо

За да бъде печеното месо по-крехко и по-вкусно, има някои кулинарни тънкости. Най-важното, за да бъде месото вкусно и крехко, е да изберете качествен пресен продукт. Качеството на готовото ястие зависи много и от...