Приготвяне на домашен бабек

Приготвяне на домашен бабек

3

Вкусът на домашния бабек е много специфичен, той не може да се сравни с вкуса на бабека, който се предлага в магазините. Всеки сам може да си направи домашен бабек, но трябва да се знае, че бабекът става за около 3...

1

Приготвяне на телешко

Търсиш информация за Приготвяне на телешко? Разгледай последните ни публикации и статии за Приготвяне на телешко.
Приготвяне на домашни колбаси

Приготвяне на домашни колбаси

Разнообразието от колбаси в днешния свят е невъобразимо. Това е лесно обяснимо от историческа гледна точка. Първите известни сведения за приготвяне на трайни месни изделия са от преди 2 600 години от Италия, Гърция...

Приготвяне на домашни пастети

Приготвяне на домашни пастети

1

копър Необходими продукти: 1 бр. риба тон консерва, нахут, сол, копър, черен пипер Начин на приготвяне: Слагате всичко това в блендера и разбивате. Ако ви се струва твърде сухо и блендерът не се справя с...

Лесни за приготвяне сладкиши

Лесни за приготвяне сладкиши

Съвременните домакини искат да зарадват семейството си с вкусни сладкиши, но обикновено не им остава време – след като се върнат от работа, ги очаква пералнята, чиниите, готвене... И за десерт често не остава време...

Приготвяне на домашни бонбони

Приготвяне на домашни бонбони

алкохол по избор; Начин на приготвяне: Първо сложете сметаната в тенджера и я оставете почти да заври. След това сложете шоколада и кафето в купа и бавно налейте горещата сметана в сместа, разбърквайте внимателно...

Приготвяне на плодови вина

Приготвяне на плодови вина

1

Плодово вино може да се приготви от най-различни плодове, а също така и от растения, които растат на бостан. Годни за приготвяне на плодово вино са динята и пъпешът. Приготвянето на плодово вино има своите...

История и приготвяне на фондю

История и приготвяне на фондю

1

различни продукти, като дори има и сладки фондюта. В зависимост от продуктите, съдовете за приготвяне на ястието са различни, но във всички случаи неизменно присъстват общият съд, котлонът, с който се поддържа необходимата...

Съвети за приготвяне на риба

Съвети за приготвяне на риба

За да има изпечената риба невероятен аромат, а вкусовите й качества да се подобрят, можете да се възползвате от някои кулинарни хитринки. Преди да изпечете рибата, покрийте я с резенчета лимон или портокал и добавете...

Съвети за приготвяне на сандвичи

Съвети за приготвяне на сандвичи

Сандвичите са едни от най-лесните за приготвяне и ефектни за сервиране ордьоври. Те са незаменими за детски рожден ден, за пикник, а можете да ги вземете в кутия, за да хапнете на обяд, докато си почивате в работата...

Съвети за приготвяне на зеленчуци

Съвети за приготвяне на зеленчуци

съдове. Това спомага за запазването на витамините в тях. Избягвайте да разбърквате зеленчуковите ястия, докато ги приготвяте. По-добре е да тръскате от време на време тенджерата, като плътно затворите капака й...

Тънкости при приготвяне на пържоли

Тънкости при приготвяне на пържоли

22

трябва да е с нежен розов цвят, както и телешкото, а говеждото – с тъмночервен цвят, но не и бордо. Говеждо месо не е особено подходящо за пържоли, но ако не искате свинско, купете телешко, то е сочно и нежно. За...

Приготвяне на домашни точени кори

Приготвяне на домашни точени кори

3

тях става по-сочно и вкусно. Баницата направена с домашни кори изобщо не би могла да се сравнява с останалите, същото се отнася и за тиквеника. Ето една сполучлива рецепта за приготвяне на кори: Домашни кори...