Как да приготвите идеалното тесто за пай?

Как да приготвите идеалното тесто за пай?

0

По принцип пайовете и плодовите пити се приготвят от едно и също тесто - маслено. То разбира се търпи различни подобрения, като към него може да се прибавят какао, смлени орехи или бадеми, сметана, извара...

1

Тесто за пай

Търсиш информация за Тесто за пай? Разгледай последните ни публикации и статии за Тесто за пай.
Тайните на перфектното тесто

Тайните на перфектното тесто

6

Независимо дали приготвяте тесто за пици, торти, кексове, дребни сладки, мекици и бухтички е важно не само да подбирате качествени продукти, но и да спазвате някои основни правила при приготвянето му...

Как да си приготвим пай

Как да си приготвим пай

Всичко гениално е просто и едно от доказателствата за това е паят. Той се състои от основа от тесто, което се напълва с различни по видове плънка. Паят може да е отворен и затворен. За ябълков пай ви е необходимо...

Как да съхраним тесто

Как да съхраним тесто

Готовото тесто за пица се съхранява много лесно – то може да се съхранява както в хладилника, така и във фризера. В хладилника може да се съхранява не повече от три дни, след това започва да губи еластичността си и не...

Как се меси гладко тесто?

Как се меси гладко тесто?

При замесване на тесто се образува глутен, който спомага за равномерното разпределение на газовете, отделяни от маята. Това създава необходимите условия за печене на порест и пухкав хляб, с други думи – вкусен...

Да си направим парено тесто

Да си направим парено тесто

Още от самото му наименование става ясно, че това тесто се получава чрез запарване на тестото. Технологията за приготвянето му не е сложна, но изисква да се спазва, за да се получи добре. Пареното тесто става пухкаво и...