Топли Сосове

Търсиш информация за Топли Сосове? Разгледай последните ни публикации и статии за Топли Сосове.
Идеи за топли сосове
този тип сосове трябва да сте много пестеливи със солта. Задължително условие за топлите сосове е те да се поставят в предварително ...
Тънкости при приготвянето на топли сосове
подобряват извънредно много вкуса им. Сосовете в зависимост от температурата, при която се поднасят, са топли и студени. Топлите сосове ...
Винени сосове
Винените сосове са винаги предпочитани на трапезата. Както подсказва името им, в състава си те винаги съдържат вино. То придава на соса много ...
Сосове от карибската кухня
-важните съставки в сосовете и маринатите. Полуизсушената мащерка пък е преобладаващата зелена подправка в ямайската кухня – от целите стръкове в яхнии и ...
Най-популярните ароматни сосове
различен вкус – кисел, сладък, солен или горчив, и превръщането им в една неповторима композиция. Характерно е, че като автори на сосове се ...
Италиански сосове за спагети
Сосът, който се сервира към спагетите, не трябва да е много гъст. Един от класическите италиански сосове за спагети е сметановият. Той се приготвя ...
Най-популярните кафяви сосове
Кафявите или тъмнозлатистите сосове са емблематични за френската кухня. Те се приготвят чрез бавно и дълго термично обработване на месо и животински ...
Кои са модерните сосове?
Основните модерни сосове са чътни, релиш, салца, ароматизирано олио и пюре, плюс цялата гама азиатски сосове. Те не разчитат толкова на ...
Сосове за печени меса
Към печеното месо е хубаво да си подготвим и някакъв сос, за да не бъде прекалено сухо ястието. Подбрали сме ви три различни рецепти за сос, които подхождат ...
Вкусни сосове за месо
С вкусни сосове месото е много по-апетитно и вкусно. Пригответе креолски сос, той е пикантен и събужда апетита. Подходящ е не само за месо, а и за ...
Класически сосове за дивеч
Сосовете за дивеч обогатяват вкуса на месото и го правят по-ароматно и приятно. Сред класическите сосове е червеният сос. Необходими продукти: 750 ...
Лесни сосове за риба
За риба е подходящ сос на основата на рибен бульон. Той се приготвя от 400 милилитра рибен бульон, 1 супена лъжица мазнина, 1 супена лъжица брашно, сол на ...

Следвай ни