Трайност на храните

Търсиш информация за Трайност на храните? Разгледай последните ни публикации и статии за Трайност на храните.
Трайност на яйцата
Трайност на яйцата
Лесно можете да познаете дали суровите яйца са пресни или са стари. Пресните яйца са много по-тежки от старите, това се дължи на наличието на въздух в ...
Трайност на замразеното месо
Трайност на замразеното месо
Замразеното месо може да се използва дълго, но все пак трябва да се има предвид, че дори и във фризера то има срок на годност, който не трябва да се ...
Трайност на олиото и маслото
Трайност на олиото и маслото
Олиото трябва да се съхранява на тъмно – така ще запази качествата си по-дълго време. Ако го съхранявате на светло, пряката светлина ще повлияе зле на ...
Е131 - боята в храните
Е131 - боята в храните
първо число 1, патентованото синьо пет се използва за оцветител. Хамелеонската му същност се дължи на това, че в пряка зависимост от ph на средата, където ...
Храните, които горят мазнини
Храните, които горят мазнини
групата храни, които горят мазнини. С рибна диета, която продължава месец и която спазвате два или три дни в седмицата, можете да топите по кило. В ...
За храните без въглехидрати
За храните без въглехидрати
Въглехидратите са макронутриенти, които съдържат захар. Разделят се на прости и сложни въглехидрати. Простите въглехидрати са млечни продукти, тестени ...
Храните, които повишават потентността
Храните, които повишават потентността
знаели, че някои храни повишават потентността и са ги използвали. За повишаване на потентността може да разчитате на определени храни. Не прибягвайте ...
Как да комбинираме храните
Как да комбинираме храните
За да се радвате на добро здраве и хубаво храносмилане от голямо значение е как се храните и как комбинирате храните в ежедневното меню. ...
Храните-бойци срещу затлъстяването
Храните-бойци срещу затлъстяването
забавя нашия метаболизъм. Защо просто не приемате от храните, така наречени бойци срещу мазнините. Ето някои от тях: - Бадеми. Да, няма грешка. ...
Цветовете на храните
Цветовете на храните
Цветът на храната, която консумираме, е много важен, защото като го визуализираме, изпитваме различни емоции и това предизвиква верижна реакция. Зеленият ...
Пурини в храните
Пурини в храните
Пурините са съединения, които съдържат азот. Към пурините се отнася и пикочната киселина, която е крайният продукт на метаболизма на пурина. Натрупването на ...
Цветовете на храните лекуват
Цветовете на храните лекуват
Резултатите от наскоро провело се европейско проучване сочат, че цветът на храните също влияе на нашето здраве, настроение и самочувствие. На пръв ...