Употреба на желатин

Търсиш информация за Употреба на желатин? Разгледай последните ни публикации и статии за Употреба на желатин.
Желатин
Желатин
. Желатинът е класифициран е като хранителна добавка с E номер E441. Състав на желатин Желатинът в сухо тегло е на 98-99% протеин, но той има ...
Кулинарна употреба на физалис
Кулинарна употреба на физалис
. Имайте предвид обаче, че се използват само плодовете му, защото листата на растението са отровни. Кулинарната употреба на физалис се състои ...
Кулинарна употреба на суроватката
Кулинарна употреба на суроватката
, който може да се направи от суроватъчния материал, е желе от суроватка. За целта 2 чаши суроватка се прецеждат и се загряват до температура от 70-80 ...
Кулинарна употреба на теф
Кулинарна употреба на теф
. Теф се приготвя изключително лесно. За целта ½ чаша от него се сварява с 2 ч.ч. вода и щипка сол. След като заври, се оставя да къкри още 20-тина ...
Кулинарна употреба на трюфели
Кулинарна употреба на трюфели
Трюфелите са известни с това, че се добавят само в най-изисканите ястия. Те са любими на почитателите на гурме-специалитетите. Вкусът на трюфелите ...
Кулинарна употреба на камут
Кулинарна употреба на камут
. Кулинарната употреба на камут изисква предварителна обработка. Една нощ преди това трябва да се накисне във вода. След това се вари във вода, ...
Кулинарна употреба на ревен
Кулинарна употреба на ревен
Ревенът е широколистно растение, много подобно на киселеца. Той се съчетава идеално с джинджифил, кисело мляко, картофи и спанак, макар да не е много ...
Кулинарна употреба на мащерка
Кулинарна употреба на мащерка
Ароматната мащерка се използва не само за приготвяне на чай, но също така има голямо приложение и в кухнята на много държави. Мащерката се използва при ...
Кулинарна употреба на шафран
Кулинарна употреба на шафран
В древността шафранът е била най-известната и употребявана билка. Освен в лечебни, тя влизала и в състава на магически еликсири. Днес шафранът е най-скъпата ...
Кулинарна употреба на нектарини
Кулинарна употреба на нектарини
продукти: За блата: 270 г бисквити, 125 г масло, 1/2 ч.л. канела За крема: 5-6 нектарини, 2 с.л. мед, 400 г заквасена сметана, 250 г крема сирене, ...
Кулинарна употреба на исоп
Кулинарна употреба на исоп
Исоп е изключително ароматно тревисто растение с тъмносини цветове. У нас се среща предимно в Белоградчика област. Използва се както като билка, така и като ...
Кулинарна употреба на пармезан
Кулинарна употреба на пармезан
Вкусното италианско сирене има доста по-различен вкус от нашето българско сирене. Препоръчително е да купувате парче пармезан, което да стържете ...