Gotvach.bg»Статии»Бавно Готвене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Бавно Готвене

Търсиш информация за Бавно Готвене? Разгледай последните ни публикации и статии за Бавно Готвене.
Бавно готвене – най-новата мода в кухнята!Бавно готвене – най-новата мода в кухнята!
Има, присъединете се към разрастващото се движение на почитателите на бавното готвене. Първите привърженици на бавното готвене са американските слоукукъри (от англ. slow cooker)....
Бавното готвене - тайната на гръцката кухняБавното готвене - тайната на гръцката кухня
Освен това единственият начин на готвене е бавното приготвяне на ястието....
Съвети при готвенето на Crock-PotСъвети при готвенето на Crock-Pot
Спестете пари Уредите за бавно готвене са страхотни за готвене на по-малки разфасовки от телешко, свинско, агнешко или пилешко месо....
Рибай стекът - най-сочният от всички стековеРибай стекът - най-сочният от всички стекове
В този случай може да го съхранявате месец или повече, но при всички случай го размразете бавно, идеално би било в хладилника за една нощ....
Особености при готвенето с керамични съдовеОсобености при готвенето с керамични съдове
Ястията се готвят бавно, използва се изключително малко мазнина, в резултат на което те стават по-вкусни, месото е по-крехко и сочно. Това прави готвенето полезно и здравословно....
Съвети за винаги вкусно месо на трапезатаСъвети за винаги вкусно месо на трапезата
За да направим месото по-вкусно и полезно: - Преди да готвите месото, уверете се, че е напълно размразено. - Не размразявайте месото в микровълновата. - Най-добре е да размразявате месото бавно, например в хладилник...
Най-здравословните начини за приготвяне и консумация на яйцаНай-здравословните начини за приготвяне и консумация на яйца
Яйца на омлет За да си направите омлет, яйцата се разбиват в купа, изсипват се в нагорещен тиган и се готвят бавно на тих огън, докато стане омлетът....
Как се готви грахКак се готви грах
Не го солете веднага, тъй като в солена вода той ще се готви по-бавно. Именно затова е по-добре да го овкусите в края, когато е почти готов. 2....
Осъзнатото хранене за наслада от храната и повече здравеОсъзнатото хранене за наслада от храната и повече здраве
Вижте още: - Как да се храним бавно и защо е полезно; - Още причини да се храните бавно....
Най-добрите и безвредни съдове за готвенеНай-добрите и безвредни съдове за готвене
Въпреки че са тежки, храната приготвена в тях не прегаря, бавно се нагрява и бавно се охлажда. Пластмасовите съдове са много удобни. Но в тях не може да се готви - пластмасата се топи....
Инструкции при готвенето с керамични съдовеИнструкции при готвенето с керамични съдове
Особености на готвенето в керамични съдове и поднасяне на храната • Храната в тези съдове се приготвя бавно, като се задушава, и това я прави на първо място много вкусна....
Как се готви в уокКак се готви в уок
Първо се изсипват по-бавно приготвящите се, като месо и зеленчуци. Онези продукти, които стават бързо трябва да се добавят в края на готвенето. Не слагайте в уока прекалено много продукти едновременно....
Лошите хранителни навици, които трябва да спрете сегаЛошите хранителни навици, които трябва да спрете сега
За повечето от готвенето Ричардс препоръчва задушаване, печене или бавно готвене на месо като по-здравословна алтернатива, защото овъгляването на месото е една от 11-те грешки при готвене, които могат да направят храната...
Как да се храним правилно - здравословно менюКак да се храним правилно - здравословно меню
Невъзможно е да променим диетата си за една нощ, промяната на хранителните навици трябва да бъде бавна, но всеки път трябва да вземете решение за нова промяна, която искате да приемете и да се придържате към нея....
Какво е ГХИ масло и за какво е полезно?Какво е ГХИ масло и за какво е полезно?
Маслото ГХИ е подходящо и за бавно готвене. Освен че е идеално за всевъзможни кулинарни подвизи, то е и отличен подобрител на вкуса на готвените ястия....