Gotvach.bg»Статии»Готвене на месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Готвене на месо

Търсиш информация за Готвене на месо? Разгледай последните ни публикации и статии за Готвене на месо.
Готвене на месо с плодовеГотвене на месо с плодове
2
Добави нектарините след 5 минути от началото на готвенето и оставете сместа да къкри, докато пилето се зачервява, а нектарините омекнат....
Грешките при готвене на месоГрешките при готвене на месо
Грешка номер 5 - Грешка при избора на техника на готвене Коя техника на готвене е най-подходяща, зависи от това от кое животно идва месото....
Мариноване и готвене на конско месоМариноване и готвене на конско месо
Мариноване и готвене на конско месо Тъй като конското месо е малко по-сухо, се препоръчва преди да се приготви, то да се накисне в марината, благодарение на която да стане още по-крехко, сочно и апетитно....
Кулинарни тайни при готвене на патешко месоКулинарни тайни при готвене на патешко месо
Преди готвенето се намазва още веднъж, а останалият сос се налива във вътрешността на патицата. Слага се във фурната да се пече без капак, като периодично месото се полива с получения при готвенето сос....
Тънкости при готвене на козе и овче месоТънкости при готвене на козе и овче месо
1
Преди да готвите овчето месо, добре е да го мариновате, за да узрее и да отстраните неприятния специфичен мирис....
Съвети при готвенето на дивечово месоСъвети при готвенето на дивечово месо
За различните видове дивеч времето на престой на месото преди готвене е различно. За птиците е от 3 до 5 дни, за зайците е 2-3 дни. Почистването от вътрешности обаче се прави веднага след лова....
Кулинарен учебник: Обработка и готвене на домашно птиче месоКулинарен учебник: Обработка и готвене на домашно птиче месо
Месото на домашните птици е богато на вода, соли, белтъчини и витамини. Освен това то е много вкусно, лесносмилаемо и намира голямо приложение в диетичната и детската кухня. До голяма степен неговият вкус зависи...
Някои тънкости при готвенето на птиче месоНякои тънкости при готвенето на птиче месо
1
Птичето месо съдържа повече пълноценни белтъчини, отколкото месото на домашните животни. Мазнината на птиците има по-низка температура на разтопяване в сравнение с телешко месо. Когато си купувате замразено пиле...
Как се приготвя месото за перфектния бургерКак се приготвя месото за перфектния бургер
Техника за готвене на бугер Бургер на грил или тиган Можете да готвите бургерите на грил на открито или бургер на тиган с незалепващо покритие....
Как да приготвим нудълс в уок тиган?Как да приготвим нудълс в уок тиган?
Намалете температурата на готвене и гответе по желание или докато подправките изсъхнат. Веднага се изсипва в чиния за сервиране. Здравословно ли е готвенето в уок?...
Как да готвим с по-малко мазнинаКак да готвим с по-малко мазнина
1
Използвайте незалепващи съдове за готвене, с тях няма да имате нужда от масло или маргарин, за да готвите храната....
Как се готви свинско контрафилеКак се готви свинско контрафиле
преди да го готвите....
Съвети при готвенето на Crock-PotСъвети при готвенето на Crock-Pot
Спестете пари Уредите за бавно готвене са страхотни за готвене на по-малки разфасовки от телешко, свинско, агнешко или пилешко месо....
Съвети при готвенето на агнешкоСъвети при готвенето на агнешко
Преди да започнете да го готвите, го изплакнете добре с вода. Важно правило, при готвенето на агнешко месо е да не го солите предварително....
Хитри готварски трикове за всяка домакиняХитри готварски трикове за всяка домакиня
Гответе само със сухи ръце. Опитвайте храната, докато готвите! Това ще ви помогне да не сгрешите с количеството сол и подправки, правилно изчислете времето за готвене....