Gotvach.bg»Статии»Готвене на риба
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Готвене на риба

Търсиш информация за Готвене на риба? Разгледай последните ни публикации и статии за Готвене на риба.
Полезни съвети за готвене на рибаПолезни съвети за готвене на риба
Когато готвите морска риба, напръскайте я с оцет или лимонов сок преди термичната обработка – това отстранява силната миризма. Ако искате да сварите риба, направете първо зеленчуков бульон като за супа....
Какво трябва да знае всяка домакиня за готвенето на риба?Какво трябва да знае всяка домакиня за готвенето на риба?
Освен че е лесно смилаема и изключително полезна, рибата е подходяща за направата на разнообразни салати, топли и студени предястия, супи, основни ястия и др. Тя е нискокалорична и същевременно съдържа в себе си...
Съвети за готвене на параСъвети за готвене на пара
Ако случайно забравите, че готвите, докато гледате сериал по телевизията, при изпаряване на цялата вода уредът за готвене на пара ще се изключи автоматично....
Съвети при готвенето в гювечСъвети при готвенето в гювеч
При готвенето в гювеч на по-тлъсто месо не се налага да използвате никаква допълнителна мазнина. По време на готвенето месото ще пусне достатъчно. Хем по-малко усилия, хем по-здравословно. 4....
Тайните на приготвянето на вкусна и сочна рибаТайните на приготвянето на вкусна и сочна риба
Това е правило и когато готвите пълнена риба....
Как да готвим на параКак да готвим на пара
Ако нямате уред за готвене на пара, можете да готвите по стария изпитан начин: върху тенджера, пълна с вряща вода, се слага метален гевгир или сито и се завива с кърпа. Парата от водата обработва термично храната....
Нека да готвим с вино!Нека да готвим с вино!
Затова не е подходящо да ги готвите със сладки и полусухи вина....
Как да се храним правилно - здравословно менюКак да се храним правилно - здравословно меню
Използвайте повече фурната за здравословно готвене Печенето на скара, както и варенето на пара и готвене в тенджера са методи на готвене, които са за предпочитане пред пържене и печене с добавено масло или мазнина, така...
Здравословно готвене в керамични съдовеЗдравословно готвене в керамични съдове
Температурата на готвене може да достигне до 250 градуса и готвенето може да продължи около час. След като е готово, ястието се вади от фурната и се сервира....
Какво е Барамунди?Какво е Барамунди?
Гответе 2 до 3 минути, докато кожата стане златистокафява, след това внимателно обърнете и гответе от другата страна за още 1 до 2 минути....
Най-здравословните начини за приготвяне и консумация на яйцаНай-здравословните начини за приготвяне и консумация на яйца
Важно при готвенето на яйцата - Готвенето на яйцата прави някои хранителни вещества по-смилаеми Готвенето на яйцата ги прави по-безопасни за ядене и улеснява смилането на някои от хранителните вещества....
Бърза работилница: Как да готвим миди?Бърза работилница: Как да готвим миди?
Нежното месо на тези мекотели е идеално за готвене на различни ястия. Преди да готвите почистени от черупките миди, те трябва да бъдат добре измити от пясъка....
Не на бъркотията в кухнята! Следвайте тези съветиНе на бъркотията в кухнята! Следвайте тези съвети
Това не означава да готвите само паста с кренвирши, но ако готвите с по-малко от 10 продукта, ще икономисате време за чистене и прибиране накрая....
Какво да не правим, когато подправяме храната си?Какво да не правим, когато подправяме храната си?
Когато готвите със сухи билки, добавете ги в началото на готвенето, а пресните билки към края....
Подходящи подправки за риба щукаПодходящи подправки за риба щука
Може да се използва прясно или изсушено и може да се добави към рибата преди готвене или да се използва за приготвяне на сос за риба или марината....