Gotvach.bg»Статии»Разхищаване на храна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Разхищаване на храна

Търсиш информация за Разхищаване на храна? Разгледай последните ни публикации и статии за Разхищаване на храна.
Изхвърлили сме тонове козунаци и яйца след ВеликденИзхвърлили сме тонове козунаци и яйца след Великден
Нацията ни заема челно място в класациите за разхищаване на храна. Тази тенденция е най-силна покрай големите празници в страната ни....
Цели 88 млн. тона храна отиват на боклука всяка година в ЕвропаЦели 88 млн. тона храна отиват на боклука всяка година в Европа
Разхищаването на храна е голям проблем. За да се произведе тя, на първо място, са използвани ограничени ресурси като вода, почви, енергия, работно време....
Пет лесни съвета как да спрете да прахосвате хранаПет лесни съвета как да спрете да прахосвате храна
Как да не се разхищава храна винаги е било гореща тема за тези, които са решили да спестят пари или да опазят планетата....
Решено! Франция забрани изхвърлянето на непродадена хранаРешено! Франция забрани изхвърлянето на непродадена храна
Правителството във Франция предприе драстичен закон срещу разхищаването на храна в страната....
Любимите гъби на топготвачите, които може да отгледате в градината сиЛюбимите гъби на топготвачите, които може да отгледате в градината си
Съветваме ви да засадите само гъбите, които ще ядете, за да избегнете разхищаването на другите видове гъби, които не искате....
Консервираните или замразени продукти са по-добри за мен?Консервираните или замразени продукти са по-добри за мен?
Консервираната и замразена продукция може да се съхранява далеч по-дълго време от пресните продукти, което елиминира разхищаването на храна и пари....
10 правила за съхранението на витамин С10 правила за съхранението на витамин С
И консумирайте по-пресни храни. За три дни марулята губи 9 на сто от собственото си съдържание на витамин С....
Предимствата на домашната майонезаПредимствата на домашната майонеза
Намалено разхищаване на храна Приготвянето на собствена майонеза означава, че можете да контролирате количеството, което приготвяте....