Търсене в сайта

Съвети за използване на яйца в коктейли
Съвети за използване на яйца в коктейли
сроковете на годност. - Пастьоризирани яйца - пастьоризираните яйца са на разположение и са добър избор за напитки, тъй като процесът на ...
При каква температура на нагряване медът губи полезните си свойства
При каква температура на нагряване медът губи полезните си свойства
-дълъг срок на годност без ферментация. Повечето компании използват метода на "светкавично нагряване" чрез нагряване на меда много бързо до около 160°F / ...
Фета
Фета
. Като технологията, на която се уповавали овчарите тогава, дава началото и на производството на сирене в наши дни. Тъй като гърците по това време не били ...
Забравете за тези храни, ако искате да сте здрави
Забравете за тези храни, ако искате да сте здрави
03 Януари
5
, по-високо ниво на холестерол в кръвта, повишен риск от сърдечни заболявания и инсулт. Пастьоризацията разрушава ензими, намалява съдържание на ...
Хмел
Хмел
. Това става около 10-11 век. Въпреки че хмелът не отговаря за вкусовите качества на бирата, той я прави много трайна, което е било много важно във ...