Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в сайта

Гъбено ризото с тиквичкиГъбено ризото с тиквички
12 Юли
Вашето гъбено ризото с тиквички е готово, вкусно и ароматно. По желание поръсете с настърган пармезан при поднасяне. Насладете се на гъбено ризото с тиквички!...
Ризото с четири сиренаРизото с четири сирена
23 Май
Сипете бульона в тенджера и го кипнете. Разтопете маслото в друга тенджерка, добавете нарязания лук и го запържете за 5 минути. Добавете ориза и го задушете за няколко минути. Сипете виното и гответе докато се абсорбира...
Запечено ризото с киноаЗапечено ризото с киноа
28 Януари
Почистете и измийте добре киноата. В подходящ съд сипете водата и добавете киноата. Сложете съда на котлона и оставете да заври. Сложете солта или бульона и варете около 15 мин. При варене киноата увеличава обема си 4...
Ризото с морски даровеРизото с морски дарове
01 Септ.
2
Наситнете кромида и чесъна и ги запържете в дълбок тиган. Добавете морските дарове, запържете за 3 минути и прибавете 3 ч.ч. вода и ориза. Оставете ориза да се свари за 20 минути на по-слаб огън. Овкусете с наситнен магданоз...
Ризото с праз лукРизото с праз лук
16 Окт.
Гответе ризотото до сваряването на ориза. Готовия ориз разбъркайте със сметаната и настъргания пармезан/кашкавал....
Ризото в микровълнова фурнаРизото в микровълнова фурна
21 Януари
Оставяме ризотото да почине за 2 минути и сервираме....
Ризото с пресен грахРизото с пресен грах
30 Юни
Загрейте половината олио и запържете до омекване ситно нарязания лук. Добавете граха и половината от магданоза. Разбъркайте добре и гответе около 5 минути на тих огън, при нужда добавете няколко лъжици бульон. Междувременно...
Ризото с червени розиРизото с червени рози
18 Февр.
Когато омекне ризотото се прибавят маслото, сметаната, сиренето Ементал и розовата вода. Декорира се с листенцата от рози....
Ризото с кафяв оризРизото с кафяв ориз
24 Май
6
Накиснете кафявия ориз за 30 минути в студена вода. Загрейте зехтина в тенджера с широко дъно и запържете нарязания лук и гъби. Посолете на вкус и добавете отцедения ориз, след което долейте горещ гъбен бульон. Щом оризът...
Ризото с черен дробРизото с черен дроб
14 Април
1
Сварете дроба за 3-4 минути във вряща вода и след това го нарежете на дребно. Нарежете и лука и го запържете в малко олио, добавете скълцания чесън и ги задушете за 1-2 минути. Добавете ориза и бульона. Осолете със сол...
Ризото с червено цвеклоРизото с червено цвекло
20 Юли
Снемете ризотото от котлона и го разбъркайте с настъргания пармезан. Поднесете порция от ризотото с червено цвекло, поръсено с малко натрошени орехи....
Ризото с ягодово сладкоРизото с ягодово сладко
09 Юли
1
Сложете в хладилник да се стегне и поднесете ризотото с ягодов сладко добре охладено....
Ризото с патешки фенерРизото с патешки фенер
29 Окт.
Патешките фенери се измиват добре и се слагат да врат в 3 и 1/2 литра вода. След това изваждаме месото и прецеждаме бульона. Нарязваме лука и гъбите и ги задушаваме в мазнина. Прибавяме ориза, граха и доматите. Наливаме...
Пикантно ризото с кестениПикантно ризото с кестени
29 Септ.
Кестените се обелват и се режат на четвъртинки. Лукът, чесънът и беконът се режат на ситно. Смесват се и се запържват в зехтина, докато лукът не стане прозрачен. Добавя се оризът, запържва се за 2 минути при непрекъснато...
Ризото с кафяв оризРизото с кафяв ориз
24 Май
6
Накиснете кафявия ориз за 30 минути в студена вода. Загрейте зехтина в тенджера с широко дъно и запържете нарязания лук и гъби. Посолете на вкус и добавете отцедения ориз, след което долейте горещ гъбен бульон. Щом оризът...
Ризото с брюкселско зелеРизото с брюкселско зеле
14 Дек.
След това поднасяме нашето ризото с брюкселско зеле. Добър апетит!...
Любимото ризото с манатаркиЛюбимото ризото с манатарки
20 Юни
Сервирайте любимото ризото с манатарки с пармезан и охладено бяло вино. Добър апетит и наздраве!...
Ризото с гъби печуркиРизото с гъби печурки
22 Окт.
Оставете ароматното ризото да се готви под капак. Свалете от котлона, щом е готово. Добавете към вкусното гъбено ризото маслото и соевия сос. Разбъркайте. Ризотото с гъби печурки е готово и неустоимо апетитно!...
Мидено ризото с гъбиМидено ризото с гъби
15 Окт.
Миденото ризото с гъби се поднася топло с пармезан по избор....
Ризото с микс зеленчуциРизото с микс зеленчуци
23 Февр.
Ризотото става бързо. Обикновено са му нужни коло 15 минути. По желание може да поднесете готовото ризото, поръсено с пармезан. Ризотото с микс зеленчуци е много вкусно....
Леко ризото с тиквичкиЛеко ризото с тиквички
19 Февр.
Преди да свалите ризотото от котлона, добавете щипка магданоз, черен пипер и пармезан. Разбъркайте и поднесете топло. Лекото ризото с тиквички е много вкусно....
Моето ризото с манатаркиМоето ризото с манатарки
16 Март
Така приготвям аз моето ризото с манатарки - ароматно и вкусно!...
Ризото с морски даровеРизото с морски дарове
01 Септ.
2
Наситнете кромида и чесъна и ги запържете в дълбок тиган. Добавете морските дарове, запържете за 3 минути и прибавете 3 ч.ч. вода и ориза. Оставете ориза да се свари за 20 минути на по-слаб огън. Овкусете с наситнен магданоз...
Ризото с гъби кладницаРизото с гъби кладница
28 Окт.
Ризотото с гъби кладница е много вкусно....
Класическо ризото с манатаркиКласическо ризото с манатарки
08 Август
Поднесете класическо ризото с манатарки....