Най-новото от Gotvach.bg

Разгледай най-новите статии, рецепти и съвети в Готвач.бг.
Най-популярните сосове за риба
Лимонов сос, сметанов сос и още други, които биха допълнили вкуса на вашето рибно ястие - да, те са тук! Ето някои от най-популярните сосове, подходящи за ...
Пет начина да си направим кюфтета без месо
Не си мислете, че кюфтетата се правят единствено от кайма. Ето пет интересни варианта на кюфтета, които определено ще разчупят представите Ви за кюфтета.
Лечебната сила на патладжана
Още Авицена говори за патладжана като ценно лекарство. Съвременните изследвания потвърждават откритията на древния лекар. Вижте най-ценните лечебни свойства ...
Домати: съвети, трикове и техники
Обичате домати и всичко, което може да се приготви с тях? Ето някои кулинарни съвети, трикове и техники за съхраняване и подготовка на домати.
Дресинги за салати, които да запишеш в рецептурника си
Дресинг се нарича всеки сос, с който можем да подправяме салати. Ето някои рецепти за дресинг и описания на какъв вид салата подхождат.
Жълти чайове - всичко, което трябва да знаете
Китайците, които се смята за истинските родители на чая и чаените церемонии, различава 6 вида чай, като може би от тях най-непознатият и най-малко ...
Традиции, свързани със сватбената торта, и техните значения
Великолепната сватбена торта често е в центъра на сватбата и тя обикновено седи на почетно място. Не е лошо да имате предвид всички различни обичаи, ...
Сготви правилно говеждото месо ето така
Единственото, което трябва да знаете за говеждото, е, че то трябва да от младо животно, защото иначе става прекалено жилаво. Ето 3 рецепти с говеждо месо, ...
Как зюмбюлът в саксия да цъфне и другата година
Често се оказва трудно да накараме зюмбюла да цъфнат отново, въпреки че повечето видове могат да цъфтят по 3- 4 години, че и повече. Ето няколко полезни ...
Правилно мариноване на риба и морски дарове
Рибата и морските дарове са вкусни сами по себе си, но маринатите към тях разгръщат вкуса им. Ето 3 лесни за изпълнение рецепти за марината на риба и морски ...
Пестициди: Кои плодове и зеленчуци са по-вредни
Според последните проучвания на замърсяванията на храните 72. 6 процента от плодовете и 41. 1 процента от зеленчуците имат следи от пестициди. Защо ...
3 идеи за гъбена салата
Когато дойде времето на гъбите из българските поляни, все ще срещнете някой гъбар, от когото можете да получите ценни напътствия за брането, а дори и ...
Свежи идеи за пролетен обяд
Разнообразието от свежи плодове и зеленчуци могат перфектно да се съчетаят в приготвянето на едно ухаещо на пролет обедно меню. А как ухае пролетта - ухае ...
Кленовият сироп: здравословен или не?
Кленовият сироп е популярен естествен подсладител, за който се твърди, че е по-здравословен и по-хранителен от захарта. Тази статия обяснява дали кленовият ...
Идеи за мезета от еленско месо
Месото на дивите животни е вкусно както готвено, така и печено или пържено. Особено ценно е преработено или консервирано във вид на мезета за различни ...
С какво вървят тиквичките?
Чудите се с какво да приготвите тиквичките? Разгледайте нашите предложения за примерни ястия. Тиквички могат да се комбинират с различни храни и са чудесна ...
Как да направим торта на етажи, за да не се разпада
Какво можем да кажем, триетажната торта не е лесна работа. Най-важното е да бъдете търпеливи, да си направите успешен план, но и да научите няколко трика.
Детоксикация: Как да очистим тялото си?
Дори само 2 дена през уикенда ще са достатъчни, за да направите начални стъпки към здравословния завой във вашите хранителни навици. Вижте начините да ...
Идеи с яйца за обяд
Могат да се предложат безкрайно много рецепти с яйца, които да бъдат вкусен и бързо приготвен обяд. Ето няколко рецепти с яйца за обяд, с които никога няма ...
Ползите от консумирането на 150 грама ориз на ден
Японски учени излязоха с уникална новина за нашето здраве. Учените от Киото изследвали гражданите на 136 страни и установили, че консумирането на 150 грама ...

Следвай ни

Ястия

  • Типове Ястия
  • По Трудност
  • По Сезон
  • Други Категории
  • По Националност
  • Термична Обработка