Gotvach.bg»Статии»Панировки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Видове ПанировкиПлюсовете на панировките са много, но най-съществения от тях е, че панираният продукт успява да запази сочността си....
2
Подходящи панировки за калмари
Пухкава панировка и хрупкави калмари ще приготвите с панировка от царевично брашно, лимонов сок, хималайска сол и черен пипер....
Диетични идеи за кето панировки
Кето панировка от чия и кокос
Чията също е семе с богат хранителен състав, който е полезен за организма....
Тайните на перфектната панировкаНай-елементарната панировка, подходяща за всеки продукт, е брашно, смесено с яйце. Друг вариант на тази панировка е продуктът да се топне в яйцето и след това – в брашното....
1
Най-добрите панировки за пилешки хапки
Най-лесната панировка е, като разбиете яйца и първо всяко парче оваляте хубаво във брашно, след което в разбити яйца и накрая - в галета. Пухкавата панировка обаче се постига, като използвате бира....
Как да приготвим бирена панировка?Пиле в бирена панировка
Бирата и бирената панировка са перфектна добавка към ястията с пиле....
1
Как да си приготвим панировка с бираБрашното се прибавя постепенно към бъдещата панировка и се бърка добре, за да не останат бучки.
Прибавете към панировката 50 грама олио. Можете вместо него да използвате олио. Посолете сместа....
1
Как да пържим правилно риба?
Има различни видове панировки, много популярно е панирането с яйце, бира и с галета.
Някои домакини мариноват рибата преди пържене....
Идеи за хрупкави пилешки бутчетаБутчета с хрупкава панировка ще станат любими на вас и вашите близки, защото са вкусни и се приготвят много лесно....
1
Лесни и интересни предястия
Доматите се топват в яйцата, овалват се в тази панировка и се пържат от двете страни на горещ тиган в олио....
Тънкости при паниране с корнфлейксПреди панировка, месата трябва да са престояли достатъчно време в марината....
1
Тайната на истинските картофени кюфтетаЗа панировка: 2 яйца и брашно.
Приготвяне на картофените кюфтета:
Картофите, избрани за кюфтета, трябва да бъдат почти еднакво големи, за да се сварят едновременно....
2
Китайска кухняКато стана дума за панировка – изключително вкусни и интересни са панираните зеленчуци, както и небезизвестният паниран сладолед. Той е топъл отвън, покрит е с панировка, а отвътре е ледено студен....
1
Тънкости при панирането на кашкавал и сиренаСирената в панировка от пикантни подправки са характерни за индийската кухня. Най-подходящо за тази цел е сиренето, което е по-меко....
7