От бира и спагети не се пълнее
Диети

От бира и спагети не се пълнее

9

Пълна заблуда е, че от спагетите и бирата се трупат килограми, твърдят руски диетолози. Твърдението, че от маргарина не се пълнее, както от маслото, е също измислица.

1

Диети и Отслабване

Изпитани диети и съвети за отслабване. Бързи диети и режими на хранене. Правила при спазване на диети. Ефикасни диети за отслабване.
Диети - 7 интересни начина за отслабванеДиети

7 интересни начина за отслабване

15.03.20104

Когато сте си поставили за цел за свалите излишните килограми, освен упражнения и правилно хранене, съществуват и други интересни способи, които ще ви помогнат да постегнете целта си.

Диети - От ябълки може и да напълнеетеДиети

От ябълки може и да напълнеете

14.03.20104

Ябълките могат да бъдат нож с две остриета за дебеланките. Британски диетолози предупреждават, че когато бъдат приемани в неограничени количества, ябълките могат да доведат до напълняване.

Диети - От хляба се... отслабва!Диети

От хляба се... отслабва!

10.03.20107

Израелски лекари обявиха хляба за най-добрият продукт за отслабване. Хлябът регулира нивото на серотонина, който управлява чувството за глад и насищане.

Диети - Чай с мляко за отслабванеДиети

Чай с мляко за отслабване

06.03.201011

Ако искате да отслабнете, тогава защо не опитате отслабване с чай с мляко? Вижте две лесни рецепти за отслабване с чай с мляко. Зелен или черен трябва да е чаят при тази диета?

Диети - Защо пълнея без причина?Диети

Защо пълнея без причина?

05.03.20103

Не само неправилното хранене може да доведе до напълняване без причина. Недоспиването, стресът, лекарствата, различни видове заболявания и менопаузата също водят до покачване на килограмите.

Диети - Диета със скариди топи лесно 3 килцаДиети

Диета със скариди топи лесно 3 килца

04.03.2010

От диетологична гледна точка скаридите са богати на протеини, калций и цинк. Диетата със скариди ще ви помогне да се освободите лесно от 2-3 излишни килограма.

Диети - Макаронена диетаДиети

Макаронена диета

01.03.2010

Макаронета диета е сред най-новите техники за намаляване на теглото. Тя се отнася към Средиземноморските диети, които позволяват консумацията на тестени изделия със зеленчуци.

Диети - Гладуването зависи от зодиятаДиети

Гладуването зависи от зодията

26.02.2010

Гладуването е най-полезно за фигурата и за здравето, когато е съобразено със зодията, твърдят астролози. Универсален ден за гладуване е единадесетият ден от изгряването на новата луна.

Диети - Гъбена диета топи до 7 кг на седмицаДиети

Гъбена диета топи до 7 кг на седмица

20.02.2010

Диета с гъби топи до 7 килограма на седмица. Отслабващите свойства на гъбите са използвани от гейшите в Япония. Китайските Рейши и Кордицепс са най-популярните гъби за отслабване.

Диети - Опитайте четири различни разтоварващи дниДиети

Опитайте четири различни разтоварващи дни

20.02.2010

Ако тялото ви понася лесно глада, подложете се на два разтоварващи дни един след друг. Започнете с месен, защото най-лесно се понася от организма. Отслабване с различни разтоварващи дни през седмицата

Диети - Отслабвайте с мандаринкиДиети

Отслабвайте с мандаринки

18.02.2010

Мандарините притежават свойството да намаляват натрупаните около корема паласки. За да постигнете резултати обаче трябва да хапвате мандаринки в по-големи количества.