Hristo Stoyanov
Hristo Stoyanov
Новак

Информация

 • Име:Hristo Stoyanov
 • Ранг:Новак
 • Пол:Мъж
 • Град:Сливен
 •  
 • Коса:Черна
 • Тип:Романтичен
 • Позиция:Предприемач
 • Сфера на дейност:Туризъм, Хотелиерство, Ресторантьорство
 •  
 • Регистриран на:12.09.21.
 • Последна активност:23.11.21.