Рецепти
Мрежата
Статии
Игра
Магазин
1
Вход
Gotvach.bg
»
Кулинарна мрежа
»
Yordanka Kovacheva
»
Моите съвети
Yordanka Kovacheva
Автор
Моята стена
Рецепти
2785
Снимки
16395
Статии
8
Съвети
73
Коментари
964
Форумни теми
4
Постове във форума
41
За мен
Изпрати съобщение
точки
93042
Моите съвети
най-нови
най-популярни
най-коментирани
най-оценени
Как и колко време се вари джолан?
Как и колко време се варят скариди?
Кой ориз е подходящ за ризото?
2
Как се ядат скариди?
Как и колко време се вари батат?
Защо питката не става на конци?
Кой ориз е подходящ за паеля?
Защо се пресича крем карамелът?
Каква е разликата между испанския Хамон и италианското Прошуто
Защо домашната майонеза се получава рядка?
Каква е разликата между извара и рикота?
Как се запечатва месо?
Защо тестото се рони?
Защо кексът спада?
Какво е желатин и как се приготвя?
Кои ядки съдържат йод
С какво се комбинира пащърнакът?
Защо тестото става жилаво?
Как се прави соев сос?
Гуакамоле с какво се яде?
1
Пащърнак как се яде?
Защо кафето разхлабва?
Как се прави тофи карамел?
Как се накисва булгурът?
1
2
3
4
>
>|