Моите коментари

Admin коментира:
Много свежа идея за идните празници. Мерси, Дани.
Admin коментира:
Всеки може да напише, че нещо не му се е получило, но качете все пак снимка да видим какво е станало и като опишете крайния резултат, ще разберем защо не се е получило. Като съставки, начин на изпълнение и краен резултат, рецептата е повече от прекрасна
Admin коментира:
Интересно да се знае :)
Admin коментира:
Хубаво да се знае ;)
Admin коментира:
Е това вече е много интересно.... усещам, че ще ми стане любим :) Благодарим за рецептата.
Admin коментира:
Хубаво е да се знае, благодарим за информацията
Admin коментира:
Изглеждат невероятно, само от снимката огладнях :)
Admin коментира:
полезна информация, благодаря
Admin коментира:
Хубаво да се знае, полезна статийка
Admin коментира:
Илияна, такива рецепти ще те помоля да пускаш в женския ни сайт, не тук. Тук е най-вече кулинарна тематиката.
Admin коментира:
Разкошна рецепта. Историята към рецептата също е интересна. Ако имаше 10 звезди, 10 бих дал :) Поздрави
Admin коментира:
Може да си правите същата рецепта, но в рецептата на Зорица чушките са накълцани много на ситно и орехите са смлени. При вас се виждаха цели орехи и огромни парчета чушки. Което е подобна рецепта, но начина на приготвяне не е същия. Когато чушките са накълцани, самата разядка изглежда червена, както се и вижда от снимките. При вас не е така, съответно не е същата рецепта.
Admin коментира:
Защото бяха подобни, но нямат нищо общо с рецептата. Погледни снимките на Зорица, погледни твоите и ще разбереш. Начинът на приготвяне при теб е малко по-различен.
Admin коментира:
не, медът не трябва да се готви защото става вреден. Никога не се слага в сладко. Ето информация по темата: https://gotvach.bg/n5-20865
Admin коментира:
Хубави и полезни съвети!
Admin коментира:
Много добра рецепта, поздравленията на майсторката!