Анонимен
Анонимен
Новак

Коментарите на Анонимен

  • Анонимен коментира:Овчарски пайОвчарски пай25.11.2011Анонимен, коментарът ти изобщо не е на място. Те дедите ни много неща не са използва ли. Относно рецептата - звучи интересна и бих я пробвала, но с обикновена кайма.
  • Анонимен коментира:Миди по моряшки с бяло виноМиди по моряшки с бяло вино03.11.2010Галетата се използва при направата на соса за мидите, а не за овалване на мидите.
  • Анонимен коментира:Ориз по манастирскиОриз по манастирски30.12.2011"Добавете доматеното пюре, а след като зеленчуците омекнат, прибавете ориза и разбъркайте?"
  • Анонимен коментира:Арабско реване с грисАрабско реване с грис02.08.2010Още днес ще го направя. Два пъти съм ходила на море в Турция и в ресторанта на хотела винаги имаше такъв десерт - обожавам го. Почти само това ядях през цялото време.