Моите коментари

Сия Рибагина коментира:
Поредната ти неустоима рецепта, страхотно изглежда! Запазвам я в любими и при първа възможност ще я пробвам :)
Сия Рибагина коментира:
Здравейте Г-н Русев, това че на вас не ви допада рецептата, не значи че и на останалите хора не трябва да им харесва. Не виждам нищо лошо в носталгията по бабините манджички и мога да ви кажа, че бабините манджи са най-вкусни. Относно това дали е гювеч в тиган може да го наречете така, когато вие сготвите нещо, споделите и си му сложите заглавие. В случая аз не съм китаец и няма как да сготвя автентично китайско ястие, за това съм дала примерна рецепта, която съм адаптирала от you tube и която уверявам ви много се доближава до ястията, които често хапваме в китайските ресторанти. По отношение на соевия сос, аз използвам качествен такъв, който съдържа соеви зърна, пшеница, вода и сол и няма как да се напълним като бройлери. Това, че вие ползвате соев сос с натриев глутаминат си е лично ваш проблем. И последно, горещо ви препоръчвам да опитате соев сос с оризов оцет, комбинират се блестящо, доказателство за това са милионите азиатски рецепти съдържащи двата продукта. Поздрави!
Сия Рибагина коментира:
И аз така предположих, защото иначе ще стане много течноста да това количество брашно
Сия Рибагина коментира:
Опитвала съм ги и мога да кажа, че това са най- вкусните понички!
Сия Рибагина коментира:
Прясното мляко за какво се ползва, след като маята се разтваря в топла вода ?
Сия Рибагина коментира:
Дори, чудесни са :))
Сия Рибагина коментира:
Цветелина, сложете малко течност, до получаване на тесто, според мен в рецептата има много сухи съставки, които няма как да се споят само с едно яйце
Сия Рибагина коментира:
Абсолютно съм съгласна, маслото и орехите правят баклавата, непременно ще покажа :)
Сия Рибагина коментира:
Страхотна е, Миме, и аз утре почвам моята :)
Сия Рибагина коментира:
Е не, за пореден път се уверявам колко можем да бъдем изобретателни, не бях чувала за такива диети, това е..не знам...ненормална работа
Сия Рибагина коментира:
Прекрасна е, Гери :) По принцип не съм фен на тези къщички и на сладките, но твоята рецепта е лесна за изпълнение и на снимката ми хареса :) Браво !
Сия Рибагина коментира:
Привіт Ксенії, ласкаво просимо! Рецепт простий в реалізації і дуже смачно :) Ось, сайт має багато кулінарних шедеврів :)
Сия Рибагина коментира:
около 15мин до получаване на сироп
Сия Рибагина коментира:
Добре изглежда, но как става черна, кафява? И не се ли изрязва или изравнява по някакъв начин, тази ми изглежда точно изрязвана за да и се придаде равна форма след изпичане, сиропира ли се с нещо, този фондан с какво се закрепва за тортата?
Сия Рибагина коментира:
Благодаря ви, само да допълня че при транспортиране е добре да бъдат съхранявани в хладилна чанта :)
Сия Рибагина коментира:
Обичам рулото с много крем, а твоето, Бени, изглежда много изкушаващо, страхотно е!
Сия Рибагина коментира:
Така е, много е удобен за поднасяне, няма нужда да се реже, да стяга и няма опасност да се разпадне, което ми се е случвало не един път, когато го правя ця като торта, много ви благодаря :)
Сия Рибагина коментира:
Честно казано не мога да си представя вкуса точно на тази риба с горчица и соев сос, не знам, може да е вкусно, но някак ми се струва странно и мисля че не си подхождат