Здравейте Г-н Русев, това че на вас не ви допада рецептата, не значи че и на останалите хора не трябва да им харесва. Не виждам нищо лошо в носталгията по бабините манджички и мога да ви кажа, че бабините манджи са най-вкусни. Относно това дали е гювеч в тиган може да го наречете така, когато вие сготвите нещо, споделите и си му сложите заглавие. В случая аз не съм китаец и няма как да сготвя автентично китайско ястие, за това съм дала примерна рецепта, която съм адаптирала от you tube и която уверявам ви много се доближава до ястията, които често хапваме в китайските ресторанти. По отношение на соевия сос, аз използвам качествен такъв, който съдържа соеви зърна, пшеница, вода и сол и няма как да се напълним като бройлери. Това, че вие ползвате соев сос с натриев глутаминат си е лично ваш проблем. И последно, горещо ви препоръчвам да опитате соев сос с оризов оцет, комбинират се блестящо, доказателство за това са милионите азиатски рецепти съдържащи двата продукта. Поздрави!
Добре изглежда, но как става черна, кафява?
И не се ли изрязва или изравнява по някакъв начин, тази ми изглежда точно изрязвана за да и се придаде равна форма след изпичане, сиропира ли се с нещо, този фондан с какво се закрепва за тортата?
Така е, много е удобен за поднасяне, няма нужда да се реже, да стяга и няма опасност да се разпадне, което ми се е случвало не един път, когато го правя ця като торта, много ви благодаря :)
Честно казано не мога да си представя вкуса точно на тази риба с горчица и соев сос, не знам, може да е вкусно, но някак ми се струва странно и мисля че не си подхождат
Моите коментари