Моите коментари

Сия Рибагина коментира:
Страхотни, представям си аромата им, само че тези арабски подправки са трудни за намиране, имаше един магазин на Пиротска преди, трябва да проверя, харесаха ми..не знам и при арабите на Кирков дали няма да има от тях
Сия Рибагина коментира:
Страхотно е, Веси, ще опитам да го направя :)
Сия Рибагина коментира:
Така е, Весето нещо се е объркала
Сия Рибагина коментира:
Аууууу жестоко, думи нямам, много благодаря, ето това е по ценно от всяка награда, страхотни сте, адски много ме зарадвахте наистина, ще откача от кеф, страхотна видео рецепта! Благодаряяяяяяяя :)))
Сия Рибагина коментира:
Вили, в отговора си противоречиш, не знам какава е тази твоя кафена чаша, но явно е някаква гигантска :) Стандартно кафената чаша е 75мл и няма как да побере тези 200г захар, които си написала. В 1к.ч се побират не повече от 80г захар и в рецептата или се слага 200г или 1к.ч, която е 75-80г. И хем да не е много , защото има локум и сиропа, хем захар 1к.ч равна на 200г :))
Сия Рибагина коментира:
Изглежда супер, Ели, обаче рецептата е малко неясна. Първо захарта пише че е 3-4с.л след това трябва да се разбият жълтъците с 12с.л захар, после има още 12 с.л с белтъците, колко е захарта и коя е захарта която се добавя с водата да заври? Също след това за шоколадовата глазура се слага олио и пак вода, водата се слага да заври или се слага в шоколада?
Сия Рибагина коментира:
Страхотно, ще опитам и с червено вино, благодаря ви и много се радвам че ви е харесало. :) Поздрави!
Сия Рибагина коментира:
Много ти благодаря, тази баница е моя хит рецепта в нета и съм сигурна, че ще ви хареса :) Поздрави!
Сия Рибагина коментира:
това не е брашно, а благородна плесен, не слагайте никакво брашно
Сия Рибагина коментира:
Интересни предложения, само че сос Тартар не е италиански
Сия Рибагина коментира:
Какви са тези яйца- 3грама? Описано е да добавят разбитите яйца, а в продуктите е обозначено супер нелогично количество
Сия Рибагина коментира:
Обожавам я тази риба, чудесно предложение, с удоволствие ще опитам :)
Сия Рибагина коментира:
Оххх, че вкусно изглеждааа, страхотни снимки!
Сия Рибагина коментира:
Честно казано с нищо не може да се замени :) Салтимбока се прави само със салвия, аз също много трудно я намерих, бях търсила с месеци, после писах в една от групите и една жена имала в градината и ми изпрати, след това видях че в Кауфланд бяха пуснали свежа в пликчета, но напоследък не съм я виждала. Листенцата градински чай са характерни за това ястие и дават страхотен аромат, дори скоро имах хубаво телешко, което исках да направя, но не намерих салвия и го направих на шницели :)
Сия Рибагина коментира:
Лили, чудесни са, на това му се казва десерт за нула време :)
Сия Рибагина коментира:
Винаги съм се чудила на подобни диети, много ясно че ще свалиш килограми, при условие, че дефакто почти нищо не се консумира. Какво е това един варен жълтък, 100 г месо, един лист маруля с лъжичка сиренце, и куп подобни глупости, то по добре и без тях. Не е въпроса толкова в грамажите и количеството, а в това какво ядем. С разделно хранене, не смесването на дадени храни и спирането на газираните боклуци, с които се наливат много хора, ще може и 5 жълтъка да изядат и пак да отслабнат.
Сия Рибагина коментира:
Така е, напълно съм съгласна. Мога да кажа, че при мен е точно така. Супер нездравословно е, но предпочитам по мазничко, отколкото разни сухляжи и наистина би ми доставило голямо удоволствие да хапна примерно мазна сочна пържола и ако имам къде да побера бих хапвала още и още докато не ми стане тежко, просто защото е вкусно.