Моите коментари

Сия Рибагина коментира:
Ужас, господине моля ви пазарувайте чисто българско месо от утвърдени месарски магазини. Като купувате месо за 5 лв на промоция от близкия супермаркет, внесено от Румъния,Испания и Полша, и без да го варите ще ви става на подметка, какво остава след варене цяла нощ.
Сия Рибагина коментира:
Чудесно предложение, харесаха ми, ще ги пробвам :)
Сия Рибагина коментира:
Супер апетитно изглежда, Миме, напълни ми се устата :))
Сия Рибагина коментира:
Обожавам добре приготвения ориз, а твоя изглежда супер апетитно :))
Сия Рибагина коментира:
Създава страхотно празнично настроение, прекрасен е! :)
Сия Рибагина коментира:
Вили, пропуснала си брашното и в описанието под заглавието е написано: За празничната трапеза, по специален повод или просто за да зарадвате близките си - пухкава пита със сирене и сметана " , аз сметана не виждам, а прясно и кисело мляко
Сия Рибагина коментира:
Да, трябва да се охлади много добре, когато постои малко в хладилник започва да се стяга, става като гъст течен шоколад и лесно се разнася по тортата, аз толкова бързах че го изсипах течен и се разля, както се вижда отстрани, половината ми изтече в тавичката отдолу.
Сия Рибагина коментира:
Тази торта беше една от първите ми торти, които преди години направих и за жалост нямам снимки в разрез, бях я првила за един мой рожден ден, но наистина беше много вкусна. Малко не изпипах ганаша и го сипах още докато беше течен, ама си се изяде де :)
Сия Рибагина коментира:
Ох, аз не мога да си намеря такива, а имам рецепта за шоколадови бонбонки като тези кошнички :)
Сия Рибагина коментира:
Прекрасни са, Веси, от къде си купи формата за кошничките, отдавна търся да си взема такава :)
Сия Рибагина коментира:
Олиото е 3 с.л, извинявам се изпуснала съм го :)
Сия Рибагина коментира:
Гласувам с 2 звезди само заради старанието, Моника, ти ще ме умориш с твоите комбинации..кренвирш, соев сос и брашно..не искам да пиша..
Сия Рибагина коментира:
Хареса ми соса, вероятно ще е много вкусен, но Джеми, какви са тези цариградски кюфтета? От кайма ли са, месо? Изглеждат като соеви и много странни..
Сия Рибагина коментира:
Прекрасно изглежда, спор няма, но съм съгласна с Мари. Специално за ризото, всеки би си сложил колкото прецени, ако знае и е го готвил преди това. Ако си начинаещ, няма как да го приготвиш само по изброени съставки без количество, бульона е от особена важност и това което е описано: "сипвате бульона докато свърши", дано някой не си е приготвил литри, че ще има да си бърка, докато свят му се извие и в крайна сметка ще получи не ризото, а каша.
Сия Рибагина коментира:
Благодаря, Веси, радвам се че са ти харесали, чудесни са станали твоите :)
Сия Рибагина коментира:
Мони, или си го варила булгура много, или си му сложила много вода според мен, изглежда супер преварен
Сия Рибагина коментира:
Много обичам такива яхнийки, супер е
Сия Рибагина коментира:
Следващия път ще импровизирам повече, предпочетох този вариант, за да предложа заместител на шкембето, което много хора не харесват. Поздрави!