Моите коментари

Сия Рибагина коментира:
Аз лично не бих използвала точно този хайвер с тези съставки, но въпрос на вкус
Сия Рибагина коментира:
хахах, Миме, бъди сигурна, че винаги имам какво да предложа, а за новогодишните ястия ще съм с торба изненади :)) Благодаря ти, това ястие наистина си заслужава да бъде опитано, чесънчето не го пропускай, не се усеща, придава лек аромат :)
Сия Рибагина коментира:
Изглежда много вкусно, но Веси, кое точно го прави Чахохбили, а не е просто свинско с домати?
Сия Рибагина коментира:
захарта я слагам единствено за да активира маята и ми е достатъчна, за солта, който обича, може да увеличи, аз поради здравословни причини ям по малко сол.
Сия Рибагина коментира:
Супер идея, с мъфинки не съм пробвала. С кроасани се получава чудесно, предполагам и с мъфините ще е така..а за вида не знам какво да кажа.. прелест, много много хубава снимка :)
Сия Рибагина коментира:
Аз съм я правила много пъти и нито един път не ми е паднала, малко трудно отлепвам после отдолу заради поръсената плънка, но това не е проблем.
Сия Рибагина коментира:
Няма да падне, ако не я мажеш с мазнина :) Имам снимки стъпка по стъпка, но са на другия ми лаптоп, който постоянно гасне и немога да дръпна снимките, но като успеч ще кача всички снимки
Сия Рибагина коментира:
Изглежда наистина прекрасно и много вкусно, аз не слагам вино, с вино ми има вкус по скоро на винен кебап и слагам домати, но въпрос на вкус :)
Сия Рибагина коментира:
Не знам, Натали, този крем го бях записала преди време и днес реших да го направя. Аз попринцип слагам само цели яйца, тук пишеше и жълтъци и си казах, може би за да стане по жълт, обаче уви, с тия смотани яйца, които продават няма достигане на жълт цвят
Сия Рибагина коментира:
Приготвям и аз такава смес, само че слагам и куркума. Чудесна е за подсилване на имунитета и предпазване от настинки.
Сия Рибагина коментира:
Аз за пръв път виждам толкова голямо бон филе, прилича ми по скоро на контрафиле.
Сия Рибагина коментира:
Съкращението в.ч според мен е водна чаша, която е около 330мл, но маята със сигурност е грешка, няма как да са 3пакетчета, може да се сложи при замесването сода и мая, но не в такива количества, а и аз не препоръчвам двете съставки в печивото, защото те се "бият" взаимно и е безсмислено
Сия Рибагина коментира:
Миме, месото от джолана е най-вкусно. Няма по хубаво месо в прасето. Има джолани, които не са с много мазнина и сланина и може да си избереш, но ти гарантирам, че джолана приготвен с подправи, леко задушен и изпечен е инстинска наслада за душата.
Сия Рибагина коментира:
С тази армеева чорба, май е действала и като бульон трезве :))
Сия Рибагина коментира:
А какво всъщност може да се яде от нея? За ушите и бузите знам, но носа примерно яде ли го някой?
Сия Рибагина коментира:
Колкото и голям хищник да съм, такова нещо определено не съм яла. Виждала съм цяло опечено прасенце, но тази глава ме изуми. Харесва ми това, че очите не се виждат, някак само опулена дзурла стояща срещу теб е не толкова стряскаща гледка, като ако има и очи, които да те гледат :))
Сия Рибагина коментира:
Чудесна, стилна, много оригинална и красива салата!
Сия Рибагина коментира:
Аз практикувам дишането през уста, когато беля лук, не трябва да се диша през носа, а само през устата, наистина помага, няма сълзи :)