хахах, Миме, бъди сигурна, че винаги имам какво да предложа, а за новогодишните ястия ще съм с торба изненади :)) Благодаря ти, това ястие наистина си заслужава да бъде опитано, чесънчето не го пропускай, не се усеща, придава лек аромат :)
захарта я слагам единствено за да активира маята и ми е достатъчна, за солта, който обича, може да увеличи, аз поради здравословни причини ям по малко сол.
Супер идея, с мъфинки не съм пробвала. С кроасани се получава чудесно, предполагам и с мъфините ще е така..а за вида не знам какво да кажа.. прелест, много много хубава снимка :)
Няма да падне, ако не я мажеш с мазнина :) Имам снимки стъпка по стъпка, но са на другия ми лаптоп, който постоянно гасне и немога да дръпна снимките, но като успеч ще кача всички снимки
Не знам, Натали, този крем го бях записала преди време и днес реших да го направя. Аз попринцип слагам само цели яйца, тук пишеше и жълтъци и си казах, може би за да стане по жълт, обаче уви, с тия смотани яйца, които продават няма достигане на жълт цвят
Съкращението в.ч според мен е водна чаша, която е около 330мл, но маята със сигурност е грешка, няма как да са 3пакетчета, може да се сложи при замесването сода и мая, но не в такива количества, а и аз не препоръчвам двете съставки в печивото, защото те се "бият" взаимно и е безсмислено
Миме, месото от джолана е най-вкусно. Няма по хубаво месо в прасето. Има джолани, които не са с много мазнина и сланина и може да си избереш, но ти гарантирам, че джолана приготвен с подправи, леко задушен и изпечен е инстинска наслада за душата.
Колкото и голям хищник да съм, такова нещо определено не съм яла. Виждала съм цяло опечено прасенце, но тази глава ме изуми. Харесва ми това, че очите не се виждат, някак само опулена дзурла стояща срещу теб е не толкова стряскаща гледка, като ако има и очи, които да те гледат :))
Моите коментари