Моите коментари

Сия Рибагина коментира:
Аз незнам, защо някой би сложил зелена салата във фризера, но хора всякакви..
Сия Рибагина коментира:
Махам маргарина и е чудесна :)
Сия Рибагина коментира:
Мусковадо е кафява захар на прах с по влажна структура и придава приятен карамелен вкус :)
Сия Рибагина коментира:
Пилето е със страхотен загар, но защо обработваш ориза преди това? Вече сварен и готов го добавяш и после печеш още с пилето, не му ли е много термичната обработка на ориза?
Сия Рибагина коментира:
Много интересен сладиш, не става ли воден и клисав от пъпеша?
Сия Рибагина коментира:
Чудесен е, Вили, от къде си взе плодчетата хинап?
Сия Рибагина коментира:
Като гледам каква чудесна хрупкава коричка се е получила оставам без думи и ми иде да скоча да си търся горелка. Все се каня да си купя, чудесен десерт и като го гледам, сякаш чувам как карамела пука при разчупването.
Сия Рибагина коментира:
Обичам скумрия, правила съм и във фолио и става много сочна и крехка, но някак не ми се връзва със зелето.
Сия Рибагина коментира:
Ал денте няма как да го оставиш, защото готвиш месо, а не паста, зеленчуци или ориз. Предполагам си го оставила по алангле, демек на не "готварски език" леко розово и не препечено.
Сия Рибагина коментира:
Препоръчвам ти го, Гери, наистина става чудесен :)
Сия Рибагина коментира:
Рецептата така написана изглежда вкусна, но това на снимката изглежда като нещо сдъвкано и изплюто, също не е описано колко време се пече, какво ще рече това до готовност? Различните части месо от прасето се изпичат за различно време и ако начинаещ кулинар чете тази рецепта и реши да я приготви, рискува да гадае и да ги препече.
Сия Рибагина коментира:
Наистина е разкошна!
Сия Рибагина коментира:
Защото другите заглавия бяха заети и да, защото не се пече
Сия Рибагина коментира:
Много обичам такива манджички, само като ги погледнеш и устата да ти се напълни!
Сия Рибагина коментира:
Че е полезен и здравословен кафявия ориз спор няма, но и че вкуса му е ужасен е важно да се спомене. Лично аз съм готвила три пъти кафяв ориз. Първо и да го накисваш и да не го накисваш все трябва да си се вари повече от белия ориз и все си има зрънца, които хрупат. Вкуса му не се харесва на всеки, лично аз даже не познавам човек, който да харесва кафяв ориз, може би защото повече сме свикнали с вкуса на белия ориз, не знам но каквито и подправки да му слагах ядковия му вкус ми стоеше после с дни в устата.
Сия Рибагина коментира:
Богата на полезни вещества супа, не ми харесва това че цвета отблъсква. Бих го смекчила малко с течна сметана, тя ще даде малко "живот" на супата и ще омекоти тоя хлорофилен цвят
Сия Рибагина коментира:
Много е красива, но по заглавието е зелева салата, а на външен вид по никакъв начин не личи да е зелева. Мисля че към украсата би било добре да се вмъкне зелев елемент, който да намекне, че все пак е зелева,като при тортите и сладкишите, по украсата и декорацията може да разбереш какво има в нея. Вместо краставиците и доматите от страни бих сложила зелев елемент. Също не бих комбинирала кашкавал със зеле, ябълка и домат.
Сия Рибагина коментира:
Снимката няма никакъв вид и си мисля че тази рецепта би могла да се презентира по добре