Моите коментари

Сия Рибагина коментира:
калуа е ликьор има вкус на кафе
Сия Рибагина коментира:
Предполагам, че в статията става въпрос за индийското чатни (чътни), което аз лично не бих нарекла лютеница. Лютеницата си е традиционно български сос и не мога да приема употребата на думата за индийска разядка, която си има свое име. Другата основна разлика е че в лютеницата се слагат зеленчуци, а в индийското чатни се слагат и плодове.
Сия Рибагина коментира:
Аз лично бих заменила лененото брашно с трошено ленено семе, по приятно е да се консумира сурово, отколкото брашното
Сия Рибагина коментира:
Така на снимката не изтлежда да е някакъв специален млечен сос, според мен са с кисело мляко както традиционно се сервират
Сия Рибагина коментира:
Бататите в сурово състояние са доста по твърди от обикновените картофи, когато ги сложих да се пекът отгоре бяха готови, когато проверявах с вилица, като боцнах тя влизаше свободно до средата затова ги обърнах и от другата страна. Вероятно и защото бяха по едри и дебели в основата.
Сия Рибагина коментира:
Сладки са много, с хубав оранжев цвят
Сия Рибагина коментира:
Благодаря Ваня, картофите ги купих от кварталния плод и зеленчук, но ги има и в големите магазини като кауфланд и фантастико. И аз се мъча много със снимките, снимам с телефона и особено когато е вечер и няма дневна светлина е ужас, снимките стават тъмни, но засега не съм планувала да купувам фотоапарат
Сия Рибагина коментира:
Много добре са се споили, Веси. Слагаш ли в сместа малко брашно или галета като ги замесваш? Не знам защо винаги когато правя с карфиол ми се чупят и разпадат
Сия Рибагина коментира:
к.л.- кафена лъжица, около 8г
Сия Рибагина коментира:
Чудесна е, видях я скоро в една от кулинарните групи, наподобява крем пита, но с парено тесто. Не знам кога е и дойде реда, но и тя ще се прави :)
Сия Рибагина коментира:
Обичам заешко месо, но не го харесвам когато не е сготвено правилно и по тази причина остава сухо. Тази рецепта ми хареса, идеята за бекона е чудесна, мазнината в него ще помогне на месото да остане сочно без да се изсуши. Градусите на печене също са важни, не трябва да са силни, защото те също изсушават, дори месото да е покрито.
Сия Рибагина коментира:
Устата ми се напълни само като гледам тази супа. В рецептата има интересни съставки, единствено не харесвам анасона като аромат и определено бих го пропуснала, но я добавям в любими и скоро ще я опитам
Сия Рибагина коментира:
С удоволствие бих гласувала и с повече звезди ако можеше. Изглежда страхотно, ориза ти се е сготвил перфектно, поздравления!
Сия Рибагина коментира:
Миме, виждат се миличка, точно тези малки черни точици се забелязват когато е крем или такъв десерт се слага бурбонска ванилия
Сия Рибагина коментира:
Здравейте, Яница, извинете ме за късния отговор. Не е фатално да замените бутчетата с пилешко филе, но месото няма да е така сочно и крехко. Гърдите се готвят изключително бързо и всяка минута в повече ги изсушава. Лично аз не съм пробвала с гърди, но ще се радвам ако сте опитали и споделите мнение. Поздрави!
Сия Рибагина коментира:
И аз не бих ползвала спирт, наистина домашната ракия е най подходяща, хем си сигурен какъв алкохол си сътворил, хем домашното винаги е с по добър аромат и качества.
Сия Рибагина коментира:
Ооо, Вили, далеч съм от подобни длъжности. Моята професия си ми е достатъчна :) Това е хубавото на сайта, че дава възможност да се споделя и обменя мнение
Сия Рибагина коментира:
Не става ясно какъв е този хайвер, който ползваш. Вероятно е вкусно, но на мен тази рецепта ми е много как да кажа,, мазна. По скоро е олио с лук и хляб, при това количество мазнина, а хайвера 1с.л изглажда като добавка за вкус.