Моите коментари

Сия Рибагина коментира:
Този сладкиш и този със смокините два различни сладкиша ли са? Като гледам снимките изглеждат все едно е един сладкиш, разделен на две, на който на едната половина са му сложени смокини, а на другата половина грозде и е изпечен :) Структурата и вида им е един и същ, а с две различни рецепти
Сия Рибагина коментира:
Ябълките трябва да са с размер по-голям от купичките в които ще се пече крема, за да може да се обърне и прехвърли после в тях, което е трудно постижимо, според мен рецептата е интересна, но аз лично бих ползвала самите ябълки като купички за печене на крем карамела, ще стане красиво и ефектно :)
Сия Рибагина коментира:
Честит празник, бъдете здрави :)
Сия Рибагина коментира:
Благодаря, Натали! Можеш да сложиш една лъжичка захар да се убие киселиноста, но мойте домати бяха изключително сладки, затова и не съм добавила, дори сложих малко оцет за по приятен вкус, но това според суровините и вкусовите предпочитания се коригира :)
Сия Рибагина коментира:
и солта не е ли грешка 1ч.ч?
Сия Рибагина коментира:
Чудесни са, но защо локумки, без локум?
Сия Рибагина коментира:
Супер са, Натали. Видях ги вчера и се позачудих дали да играя с тея понички, но се отказах. Твоите много добре са се получили, остават ли сурови вътре? Като видях вчера рецептата имах чувство че няма да могат да се изпържат добре от вътре
Сия Рибагина коментира:
Благодаря, Росе, станаха уникални, който ги опита няма да сгреши :)
Сия Рибагина коментира:
Веси, супер много си ги препържила тея скариди, още повече че са и сварени преди това на скаридите им трябват не повече от 2-3мин.
Сия Рибагина коментира:
Снимката сякаш говори "отчупи и си хапни", страхотна баница! Не разбрах само количеството на киселото мляко, така както е написано 1/2г означава половин грам, а предполагам че всъщност е 500г или 1/2кг(половин килограм)
Сия Рибагина коментира:
Ваня, след като си виждала и други абсурдни такива, защо и ти трябва да публикуваш абсурди.Достатъчно стойностни рецепти имаш за да се доближаваш до абсурдите. Рецептата ти не ми пречи, нито някоя друга, ако ми пречеше нещо нямаше да съм тук. Относно оформлението, съгласна съм, има хора, които търсят ефектно поднасяне и аранжиране, но в твоя случай не бих казала че има някакво оформление. Да нарежеш половин домат и четвърт краставица на полумесеци и да ги сложиш с чушка и сиренце в чиния не е аранжировка.Може би ако беше сложила цял домат пълнен с разядка от сирене,чушка и раставица и оформен на пиленце, зайченце или мече щеше да е по ефектно.
Сия Рибагина коментира:
Не желая да ми се сърдите, обаче с тея редени салати ставате вече банални.. Гласувам с 1 звезда, ако имаше 0 и с нея щях да гласувам. Това не е салата за мен , а просто нарязани зеленчуци в чиния и ако ми поднесат някъде такава салата няма и да я погледна. Това е все едно да си снимам заготовката за дадена рецепта и да го публикувам с рецепта" Редени зеленчуци за супа"
Сия Рибагина коментира:
Идеята с ориза ми хареса, не съм ги комбинирала досега. Обикновено ястие, но поднесено необикновено и много стилно.
Сия Рибагина коментира:
Тази лютеница е подходяща да се приготвя на двора на огнище, в апартамента малко ще ми е сложно да я направя, но пък може да се намалят количествата на половина. Ваня, на коя марка е този пушен пикантен пипер. Не съм срещала досега такъв, ползвам пушен червен пипер, но не е пикантен и ме заинтригува.
Сия Рибагина коментира:
Супер са станали, изглеждат много добре, но това отгоре пармезан ли е, защото по ми прилича на кашкавал или друго меко сирене ?
Сия Рибагина коментира:
Добавя се между картофите, а не да се изсипе върху тях, за да не се отмият подправките, които са по картофите
Сия Рибагина коментира:
Вкусотия, бих добавила само пармезан :)