Да ако на някой му се занимава, може да си направи бътърмилк от прясно мляко и лимонов сок,изчака да се отдели изварата и след това го разбърка с няколко лъжички кисело мляко. Месото стана много добре и с кисело мляко, затова мисля че не е необходимо чак да си прави някой бътърмилк :)
Изключително съм изненадана от тази рецепта, изглежда много добре, поздравления!
Лично аз не харесвам камамбер,много ми е миризливо и меко,не е по вкуса ми, другото което ми направи впечатление е колбаса.Напълно излишен е в случая със това сирене.Със сирене от такъв клас като камамбер, определено не бих го комбинирала със шпек, но въпрос на избор все пак.
Страхотен вид, изглежда наистина много вкусно.
Доматчетата не ги ли цепваш леко? Веднъж се изложих така с една тарта, на която бях сложила цели доматчета и три от тях направо гръмнаха във фурната, от тогава винаги правя лек разрез за да не се пукат.
Теодора,не знам ти какви рецептурници ползваш и какви майстори те учат ,но очевидно на нищо не са те научили :) Карбонара се прави само с паста,яйца,бекон и пармезан...всичко друго е интерпретация и това че твоя майстор е слагал краставици и гъби си е лично негов вкус. И другия път, когато ме пращаш за рецептурници вземи първо ти прочети, за да не се изложиш :) И между другото, видях рецептата ти за Карбонара, която си публикувала и не само от съставките,ами и от вида и ти казвам че има още много да се учиш :) Поздрави!
Теодора, написахте такава глупост, че чак не мога да повярвам на очите си! От къде ги измислихте тея кисели краставици? Вашето може да е Теодоронара, в никакъв случай не и Карбонара
Това е един от любимите ми десерти и се готви като крем карамела.Хубаво е по време на печене да се пази да не завира,за да няма шупли,след изпичане да се охлади и като се прибира в хладилника да е заедно с водната баня,да се остави във водата поне 12часа.Също бих те посъветвала да ползваш тавичка или форма с по малък диаметър,да не е толкова широка-получават се хубави дебели парчета :)
Страхотни са,това са едни от любимите ми тестени изделия.Чудесна и точна рецепта.Замесването на тестото с пълнозърнесто брашно и добавянето и на бяло позволява на питките да станат меки и пухкави.Ако се ползва само пълнозърнесто брашно ще станат твърди,влажни и сбити. Комбинацията от ленено и тиквено също е много подходяща,поздравления!
Моите коментари