Моите коментари

Сия Рибагина коментира:
Да ако на някой му се занимава, може да си направи бътърмилк от прясно мляко и лимонов сок,изчака да се отдели изварата и след това го разбърка с няколко лъжички кисело мляко. Месото стана много добре и с кисело мляко, затова мисля че не е необходимо чак да си прави някой бътърмилк :)
Сия Рибагина коментира:
Обожавам такива десерти! Чудесно, сочно и апетитно реване!
Сия Рибагина коментира:
Наистина е разкошна!
Сия Рибагина коментира:
Чудесна е,често си правим такива чушлета, само че аз дупча чушките, за да се овкусят добре, това за лозовите листа сега го научих, ще опитам :)
Сия Рибагина коментира:
Чудесно е, а тези малки евро палета направо ми обраха точките ! Страхотни снимки!
Сия Рибагина коментира:
Чудни са,горчицата с каква цел се слага?
Сия Рибагина коментира:
Изключително съм изненадана от тази рецепта, изглежда много добре, поздравления! Лично аз не харесвам камамбер,много ми е миризливо и меко,не е по вкуса ми, другото което ми направи впечатление е колбаса.Напълно излишен е в случая със това сирене.Със сирене от такъв клас като камамбер, определено не бих го комбинирала със шпек, но въпрос на избор все пак.
Сия Рибагина коментира:
Страхотен вид, изглежда наистина много вкусно. Доматчетата не ги ли цепваш леко? Веднъж се изложих така с една тарта, на която бях сложила цели доматчета и три от тях направо гръмнаха във фурната, от тогава винаги правя лек разрез за да не се пукат.
Сия Рибагина коментира:
Досега не съм ползвала котидж сирене за чийзкейк.Обикновено то е по подходящо за солени печива и разядки, но пък десерта изглежда вкусен, ще опитам :)
Сия Рибагина коментира:
Чудесни са, количеството на брашното-половин пакет от килограм ли? Защото има различни грамажи пакети..
Сия Рибагина коментира:
Теодора,не знам ти какви рецептурници ползваш и какви майстори те учат ,но очевидно на нищо не са те научили :) Карбонара се прави само с паста,яйца,бекон и пармезан...всичко друго е интерпретация и това че твоя майстор е слагал краставици и гъби си е лично негов вкус. И другия път, когато ме пращаш за рецептурници вземи първо ти прочети, за да не се изложиш :) И между другото, видях рецептата ти за Карбонара, която си публикувала и не само от съставките,ами и от вида и ти казвам че има още много да се учиш :) Поздрави!
Сия Рибагина коментира:
Теодора, написахте такава глупост, че чак не мога да повярвам на очите си! От къде ги измислихте тея кисели краставици? Вашето може да е Теодоронара, в никакъв случай не и Карбонара
Сия Рибагина коментира:
Голяма вкусотия ще е, интересно ястие, сос Аматричана правя за паста дори имам рецепта, но така с картофи и пиле не съм пробвала, ще опитам скоро :)
Сия Рибагина коментира:
Това е един от любимите ми десерти и се готви като крем карамела.Хубаво е по време на печене да се пази да не завира,за да няма шупли,след изпичане да се охлади и като се прибира в хладилника да е заедно с водната баня,да се остави във водата поне 12часа.Също бих те посъветвала да ползваш тавичка или форма с по малък диаметър,да не е толкова широка-получават се хубави дебели парчета :)
Сия Рибагина коментира:
Охааа разкошна е, представям си аромата и...с малко шарена сол ммммм, истинско бижу !
Сия Рибагина коментира:
Страхотни са,това са едни от любимите ми тестени изделия.Чудесна и точна рецепта.Замесването на тестото с пълнозърнесто брашно и добавянето и на бяло позволява на питките да станат меки и пухкави.Ако се ползва само пълнозърнесто брашно ще станат твърди,влажни и сбити. Комбинацията от ленено и тиквено също е много подходяща,поздравления!
Сия Рибагина коментира:
А издълбаното от батата къде отива,какво го правим?
Сия Рибагина коментира:
Семките на чушките махат ли се или се пълнят както са си със семките?