Моите коментари

Сия Рибагина коментира:
в оригиналния си вид блатовете за Медовик са тип бисквитени и за да спестя време и средства реших да я опитам с бисквити и ето получи се,опитай :)
Сия Рибагина коментира:
Сладкиша е разкошен на вид,Веси.Скоро бях се заела да правя подобен със сладко в сместа за блата,но не се получи.Сладкото сбива сладкиша и не му позволява да се надигне и бухне,в следствие се получи на вид супер,а като го разрязах от вътре беше като лепило.На снимките ти в разрязан вид забелязвам че и при теб структурата е същата,а ти си използвала и повече захар,която за обикновен сладкиш си е ок,но с добавени още 9с.л сладко и шоколадова глазура става много според мен.
Сия Рибагина коментира:
Стана чудесна и сладка,спестява време за правенето на блатовете,само дето с бисквитите стои по плътна,те поемат повече от крема,но пък не отстъпва на вкус :)
Сия Рибагина коментира:
Когато се прави пандишпан не се слага набухвател,яйцата играят тази роля,само яйца,брашно и захар
Сия Рибагина коментира:
Да получили са се страшно апетитни,но ми стана странно,защото за количеството брашно става много течност,като се има в предвид и яйцата и двете чаши прясно мляко,а и за содата щях да те питам,каква и е ролята при условие че се слага достатъчно мая,а в приготвянето си изпуснала да напишеш къде и защо се слага :)
Сия Рибагина коментира:
С удоволствие бих хапнала от тези сиренки,Мари,тази мазнина 400мл не е ли много?
Сия Рибагина коментира:
Какво значи "бемлечна супа"?Да не би да е "безмлечна" :)
Сия Рибагина коментира:
Очарователни са! Фигурките от фондан готови ли си ги купила,или ти си ги правила?
Сия Рибагина коментира:
Прекрасна е,Соня,но защо не си използвала червената боя? Точно червения цвят е характерен за блатовете на тази торта,а от там и името и :)
Сия Рибагина коментира:
Ани,изчака ли да се охлади хубаво? Аз също съм правила подобен,печа го за 30мин на 160градуса,охлаждам и оставям в хладилник да стегне за една нощ,и чак след това слагам сладкото,после се реже идеално.
Сия Рибагина коментира:
Разкошна,богата,много,много красива!
Сия Рибагина коментира:
Много е хубава,браво :) Имам само въпрос за яйцата.В продуктите са описани 4бр плюс жълтъци,всичките яйца се слагат в тестото и отделно са жълтъците ли или от тези яйца се отделят жълтъците?
Сия Рибагина коментира:
Изглежда вкусно,но ако хапна такова предястие едва ли след това ще имам нужда от основно ястие :) Илиянка, и как от едно яйце приготвяме две порции,или порцията е една в една чиния и от този ордьовър хапват двама?
Сия Рибагина коментира:
Чудесни са,никога не съм правила,защото се притеснявам че месото няма да се сготви и ще остане жилаво под панировката.
Сия Рибагина коментира:
Моника,а на теб ще ти кажа мила,че злоба и заяждане на твоите рецепти няма как да търсиш при нас.Злобна ще съм ако рецептата ти беше ок,изпипана,вкусна и с апетитна снимка- и аз да взема да напиша някой грозен коментар.Тогава би могло да е злоба или заяждане,в този случай е чисто човешко мнение,а това че на теб не ти допада се замисли защо е така :)И вземи се усмихни,стига си се вайкала :)
Сия Рибагина коментира:
Виле,тактично подминаваш един път,втори,ама при всеки следващ едва се сдържаш.Никой не се е родил научен,никой тук не е готвач по професия и всички сме любители,но заради този конкурс повечето почват да се излагат вече.Една рецепта със снимка винаги се гледа първо снимката и когато тя няма най малкото естетически вид,не може да се очаква че няма да последват коментари или пък че някой ще се опита да си я приготви.Не е въпроса до харесване,заяждане или кой какво си хапва и не визирам специално тази рецепта,лошото е че безвкусицата и нелогичните рецепти вече са голям процент в сайта.Аз душата не мога да си крива,на черното не мога да кажа бяло,в никакъв случай не желая да обидя когото и да е,но явно трябва по такъв начин да им се отварят очите.Мен също са ме коментирали и какво ли не са ми писали на рецептите,но съм си взимала поука,ако критиката е била основателна,точно това ме е нахъсвало да се поправям.
Сия Рибагина коментира:
Много добре се е получила,но в тестото за фокача не се слагат яйца.Прави се само от брашно,вода,сол,мая и зехтин.