Всичко би било много по добре без спанака,не мога да разбера каква е ролята му в случая в тази рецепта- рулца от раци,спанак,лютеница- това е някакъв българо-италиански миш маш :)
Супер вкусно изглежда,но защо терин? Като става дума за терин си представям ястие от кайма,дивеч или въобще нещо солено,което в България се готви в кексова форма,която в никакъв случай не е френския готварски съд-терин :)
Голяма вкусотия,опитвала съм подобно ястие в азиатски ресторант,но беше направено с нудълси и бяха малко по плътни.Твоите китайски спагети оризови ли са?
Сорго е зърно,най култивираното в цялия свят.Има го в био магазините в пакети по 500гр и струва около 4-5лв.Яла съм го в супа,но не съм го готвила.Рецептата е много интересна и изглежда супер
На снимката изглежда много добре,имам подобна рецепта,но слагам и ябълки.Количеството на юфката е един пакет от 300гр,захар 250гр и прясно мляко 800мл.Получава се страхотно сладък десерт с приятен аромат и от ябълките
Мимолет е от твърдите сирена,моята половинка ми го носи от Белгия,много приятен оранжев цвят има,и вкуса ми харесва.Използвам го предимно в паста,но сега реших да сложа и при пилето-хареса ми,много интересен вкус се получи.
Моите коментари