Моите коментари

Сия Рибагина коментира:
Всичко би било много по добре без спанака,не мога да разбера каква е ролята му в случая в тази рецепта- рулца от раци,спанак,лютеница- това е някакъв българо-италиански миш маш :)
Сия Рибагина коментира:
Разкошни са,браво, една рецепта, която заслужава внимание!
Сия Рибагина коментира:
Здравейте,Джемиле.Сладкиша го правих с фини кори Фамилия,мисля че одринските ще са прекалено плътни и дебели.
Сия Рибагина коментира:
Супер вкусно изглежда,но защо терин? Като става дума за терин си представям ястие от кайма,дивеч или въобще нещо солено,което в България се готви в кексова форма,която в никакъв случай не е френския готварски съд-терин :)
Сия Рибагина коментира:
Голяма вкусотия,опитвала съм подобно ястие в азиатски ресторант,но беше направено с нудълси и бяха малко по плътни.Твоите китайски спагети оризови ли са?
Сия Рибагина коментира:
Супер идейка,определено ми хареса, с пълнежа може да се имппровизира и според мен е хубаво да имат вътре и някакво сосче,за да не са прекалено сухи
Сия Рибагина коментира:
Страхотно е,вероятно вкуса е интересен с тези подправки и фъстъченото масло,непременно ще го опитам :)
Сия Рибагина коментира:
Марианка,тичайки за пилето и сиренето ще изразходваш достатъчно енергия и калории,които после ще можеш да възстановиш като си хапнеш :)
Сия Рибагина коментира:
Интересно,приличат ми на мекици,Джеми тази сода 1с.л не е ли много?
Сия Рибагина коментира:
Сорго е зърно,най култивираното в цялия свят.Има го в био магазините в пакети по 500гр и струва около 4-5лв.Яла съм го в супа,но не съм го готвила.Рецептата е много интересна и изглежда супер
Сия Рибагина коментира:
На снимката изглежда много добре,имам подобна рецепта,но слагам и ябълки.Количеството на юфката е един пакет от 300гр,захар 250гр и прясно мляко 800мл.Получава се страхотно сладък десерт с приятен аромат и от ябълките
Сия Рибагина коментира:
Днес Доби като ме попита и аз се загледах и в кауфланд го има,но колко е качествено не знам,като ми свърши ще взема да го пробвам :)
Сия Рибагина коментира:
Вероятно може,но на мен гаудата ми е някак безвкусна
Сия Рибагина коментира:
Мимолет е от твърдите сирена,моята половинка ми го носи от Белгия,много приятен оранжев цвят има,и вкуса ми харесва.Използвам го предимно в паста,но сега реших да сложа и при пилето-хареса ми,много интересен вкус се получи.
Сия Рибагина коментира:
аз за пръв път виждам компот от банан и на мен ми е интересно за вкуса
Сия Рибагина коментира:
Сладкото е разкошно,Нина. Количеството на кайсиите за чист плод ли е или с костилките ?
Сия Рибагина коментира:
Там са за друг сос,не за бешамел :)
Сия Рибагина коментира:
А къде са съставките за бешамела,че нещо не ги виждам ?