Моите коментари

Сия Рибагина коментира:
Страхотен е,нямам думи!
Сия Рибагина коментира:
Мерси,Доби,получи се по вкусно от колкото очаквах :) Пестото го купувам,на Барила-песто Калабрезе,то е с червени чушки,домати,лук,рикота и Грана Падано.Много го харесвам и го използвам предимно за паста,разкошно е!
Сия Рибагина коментира:
Чудесна е,Доби, и с патладжани много добре се получава,обожавам я :)
Сия Рибагина коментира:
Супер е,богато и вкусно! :)
Сия Рибагина коментира:
Тези индийски сладки са изключително вкусни,но за пръв път виждам да се правят с хляб,вероятно рецептата е опростена и не знам доколко ще се доближава до вкуса на Гулаб джамун. Аз ги приготвям по класическата рецепта със сухо мляко,малко грис и брашно,добавя се масло и малко прясно мляко,за да се омеси тесто,от това тесто се оформят топчета,които изпържвам.Сиропа трябва да е студен и в него се пускат горещите топчета.
Сия Рибагина коментира:
Чудесна рецепта,много ми хареса и тези дни ще ги направя,приличат на мини пици,но в български вариант :)
Сия Рибагина коментира:
Весе,твоите ребърца са някак диетични,без тлъстини :)) Направо ме развесели :)
Сия Рибагина коментира:
Бързо,лесно и вкусно! Супер е,Гери :)
Сия Рибагина коментира:
Чудесна е,много професионално изпълнение!
Сия Рибагина коментира:
Тази рецепта взех преди години от една механа в Котел,собственичката беше супер усмихната и весела жена,също като мен :),бяхме се заговорили за готвене и че ми е страст приготвянето на домашна храна и ми написа рецептата да го пробвам.Не знам доколко е автентично,но е много вкусно.
Сия Рибагина коментира:
Става чудесно и без кашкавал,и аз го приготвям така,но го мажа с масло и подправки,а лимона както е цял го набождам с нож на няколко места и го слагам цял в пилето.По време на печенето си пуска сока и става наистина разкошно.
Сия Рибагина коментира:
Първо тази торта освен че е лепена,вероятно ще бъде и с вкус на лепило.Крем от брашно,прясно мляко и вода е нищо друго освен бълвоч,без никакъв вкус и аромати.Тази вода в него е напълно излишна,спокойно може да се отдели от прясното мляко и да се разбърка с брашното,да се добави ванилия,малко масло и ще заприлича на крем.
Сия Рибагина коментира:
Прекрасна е,нямам думи,страхотно професионално изпълнение!
Сия Рибагина коментира:
Рецептата е аналогична на моята с която правя мекички,но ползвам 2яйца.Бухтички аз наричам тестените изделия,които правя с по течно тесто и го загребвам с лъжица,след което пускам в мазнина,а тези които са с тесто за разточване наричам мекички. Дали защото ги разточих на по тънко или някъде другаде сгафих,но ми се получиха кухи отвътре.Иначе и с едно яйце си стават супер!
Сия Рибагина коментира:
13с.л. захар за глазурата?Да няма някаква грешка?
Сия Рибагина коментира:
Крайно време е и у нас да сложат такъв данък,с всякакви простотии се занимават управляващите-винетки,минетки,веднага вдигат,обаче за очебийното всички си затварят очите-масово хората се наливат с тези газирани боклуци,не е нормално повечето хора да твърдят че нямат пари за пресни плодове,щото им били скъпи,а в същото време да наливат децата с кола и подсладени сокове!
Сия Рибагина коментира:
хахахха..ехх аз имам татуси и няма да ме допуснат..жалко,тъкмо бях решена да изтичам до там и да надникна :)) Откачени хора си има навсякъде и за всичко,аз лично не бих яла в такъв ресторант,от любопитство бих надникнала,но със сигурност апетита ще ми изчезне.Голяма глупост е и си го представям сбирщина на воайори и психопати
Сия Рибагина коментира:
Отдавна му се каня на този турски мокър сладкиш,но все не му идва реда. Гледала съм клипче как се прави и ми се стори страшно вкусен,аз определено съм фен на турските десерти,а щом е и сочен,не отказвам.Супер ти се е получил,още утре ако имам време го почвам :)